Ministerie van Defensie


---


---

Nieuwe website Defensie

2-11-2005 15:14:00

Het ministerie van Defensie heeft vanaf morgenmiddag 15.00 uur een nieuwe website. Minister van Defensie Henk Kamp neemt dan de site officieel in gebruik door zijn eerste weblog te openen.

Met de vernieuwing van www.defensie.nl is de site visueel verbeterd en heeft hij een meer eigentijds karakter gekregen. Ook geeft de site bezoekers de mogelijkheid op een snelle en toegankelijke wijze informatie over Defensie te krijgen. Zo kunnen zij zich met ingang van donderdag onder meer abonneren op verschillende nieuwsbrieven, wekelijks hun stem uitbrengen op een actuele poll, video en geluidsfragmenten bekijken en beluisteren en uitgebreide informatie over de missies raadplegen.

Tot slot kan via het weblog van de minister en een roulerende column van defensiefunctionarissen zoals de Commandant der Strijdkrachten, generaal Dick Berlijn, en de Secretaris-generaal, Ton Annink, snel en transparant met de burger worden gecommuniceerd. Daarnaast hoopt Defensie met de website tegemoet te komen aan de huidige toegankelijkheidseisen voor gehandicapten.