Stad Utrecht, 10.00 uur

Utrecht 03-11-2005 - Nieuwsberichten districten stad Utrecht

Rijden met ontzegging

UTRECHT Op woensdagmiddag is een 25-jarige man uit Utrecht aangehouden, omdat hij een auto bestuurde met een rijontzegging.

Omstreeks 15.15 uur zagen agenten op de Aquamarijnlaan de man bij zijn voertuig staan, terwijl deze op het trottoir stond. Agenten gaven de man te kennen zijn voertuig daar weg te halen. Bij het navragen van het kenteken bleek dat de man een rijontzegging. Hij kreeg een stopteken en werd aangehouden. Tegen hem is proces-verbaal opgemaakt.

Winkeldiefstal

UTRECHT Op woensdagmiddag is een 28-jarige man uit Driebergen-Rijsenburg aangehouden op verdenking van het plegen van een winkeldiefstal.

Omstreeks 13.30 uur bevond de man zich in een winkel op het Godebaldkwartier. Een getuige zag dat hij van enkele artikelen het prijskaartje afhaalde en de artikelen in een tas stopte. De getuige gaf dit door aan het personeelslid, die de man bij het verlaten van de winkel aanhield. Hij werd overgedragen aan de politie. Tegen hem is proces-verbaal opgemaakt.

Auto-kraker aangehouden

UTRECHT Op woensdagmiddag is een 16-jarige jongen uit Utrecht aangehouden op verdenking van plegen van een autokraak.

Omstreeks 14.00 uur kwam bij de politie de melding binnen dat op de Grebbeberglaan in twee autos was ingebroken. Twee jongens waren weggerend en werden achtervolgd door een getuige op een scooter. Op een gegeven moment kwam de melding binnen dat de verdachten een winkel aan de van Bijnkershoeklaan waren binnengegaan. In de winkel troffen agenten één man aan die aan het opgegeven signalement voldeed, hij werd aangehouden. Hij is ingesloten voor verhoor. De tweede verdachte werd niet meer aangetroffen. De politie heeft de zaak in onderzoek.

Winkeldief aangehouden

UTRECHT - De politie heeft woensdagmiddag een man aangehouden omdat hij een diefstal gepleegd had.

Omstreeks 12.45 uur kreeg de politie een melding dat een man werd vastgehouden in een winkel aan de Voorstraat. De man had een diefstal gepleegd. Op het moment dat de politie de 25-jarige dief wilde aanhouden en meenemen naar het bureau werd hij erg agressief en wilde niet mee. Uiteindelijk werd hij geboeid afgevoerd. Op het bureau werd hij voor verhoor ingesloten.