Eemland zuid 10.45 uur

Utrecht 03-11-2005 - Nieuwsberichten district Eemland zuid

Honden bijten, baasjes slaan

AMERSFOORT- Op woensdagmiddag werd een man aangehouden nadat hij iemand anders met een riem had geslagen. Omstreeks 16.25 uur begonnen twee honden te vechten met elkaar op De Graafdreef. De honden werden uit elkaar gehaald en vervolgens werden de hondenbezitters kwaad op elkaar. Volgens de 40-jarige man uit Amersfoort werd hij met de hondenriem geslagen van de 28-jarige man uit Amersfoort. Hij werd later door de politie aangehouden en meegenomen voor verhoor.

Dodelijke aanrijding

AMERSFOORT- Op donderdagochtend kwam een automobilist uit Leusden om het leven. Omstreeks 00.25 uur kreeg de politie de melding dat een auto aan de Rijksweg A1 van de weg was geraakt en tegen een boom was gebotst. Bij deze aanrijding kwam de 23-jarige bestuurder uit Leusden om het leven. Het is nog onduidelijk hoe de aanrijding heeft kunnen gebeuren en de politie doet hier onderzoek naar.

Sluitingstijden

WOUDENBERG De politie heeft in de nacht van zaterdag 29 op zondag 30 oktober gecontroleerd op de sluitingstijden in de horeca van Woudenberg. Er werden geen overtredingen geconstateerd.

Honden op het strand

WOUDENBERG De politie heeft op zondag 30 oktober toezicht gehouden bij het Henschotermeer. Hier werden 4 hondenbezitters voorzien van een bekeuring voor het uitlaten van de hond op het strand bij het Henschotermeer.

Negeren rood licht

LEUSDEN De politie heeft op maandag 31 oktober een korte verkeerscontrole gehouden bij de verkeerslichten op de kruising Maanweg Arnhemseweg. Tussen 08.00 08.30 uur kregen zes fietsers en 1 bestuurder van een bromfiets een bekeuring voor het negeren van het rode verkeerslicht.