Gemeente Sint-Oedenrode


OPENBARE BESLUITENLIJST B&W VERGADERING D.D. 18 oktober 2005 PAGINA 1

Nr. 5 Onderwerp Voorstel Besluit Samenvatting. Aanwezig:
Burgemeester P.M. Maas,
Wethouder van Rossum,
Wethouder Huijbregts,
Loco-secretaris Veldmeijer

Afwezig mkg
Wethouder Thijssen,
Gemeentesecretaris Compagne.

1. 1Best.secr Openbare- en niet openbare Besluitenlijst Goedkeuring Akkoord. B&W-vergadering dd. 11 oktober 2005
2. 1Best.secr Uitnodiging officiële opening van de Beslissen wie gaat. Burg. En weth. overzichtstentoonstelling van dhr. Alkemade op Thijssen gaan. 22-10-2005.

3. 1Best.secr Concept-Vergaderschema 2006. Voor kennisgeving aannemen. Akkoord.
4. 4BGR-SEC Waterbodemonderzoek Bobbenagelseweg 1. kennisnemen van de resultaten van het verkennend Akkoord. Dommel. waterbodemonderzoek Bobbenagelseweg Dommel; 2. instemmen met de conclusie om vooralsnog de Bobbenagelseweg Dommel niet uit te diepen; 3. instemmen met het laten uitvoeren van overige werkzaamheden door de Boskantse Hengelsport-vereniging binnen het resterende budget van 3.000,--


5. 5BGR-WIZ Begroting 2006 en financiële ontvlechting OV- en Ter kennisname aanbieden aan raad. - akkoord; Wvg-deel Taxihopper. - zorg uitgesproken over meerkosten volgende jaren die voor rekening gemeente komen.
6. 7GGB-BM Bouwplan varkensstal aan het adres Bikkelkampen De voorgestelde oplossing accepteren als een gelijkwaardige oplossing Akkoord. 17 v.r.v. dhr. Verschuren, Laverdonk 12a te voor het accepteren van een groter bandcompartiment dan het Heeswijk-Dinther. Bouwbesluit voorschrijft en bouwvergunning verlenen onder voorwaarden.
7. 8GGB-RO Aanvullende regeling rechten ex art. 49 WRO. De raad adviseren geen aanvullende regeling te treffen. - Akkoord;
- Inbedden in voorstel raad (overzicht aantal gevallen)
8. 8GGB-RO Planschadeverzoek De Louw. Instemmen met het uitbetalen van 25.000,-- aan planschade op basis - Akkoord; van het door SAOZ uitgebrachte advies t.l.v. de älgemene reserve - Nagaan grondexploitatie". relatie A 50.
9. 8GGB-RO Verkoop Den Boogerd. Instemmen met verkoop van Den Boogerd. Akkoord.
10. 8GGB-RO Zwembadweg 41. Instemmen met de concept-overeenkomst. - Akkoord;
- Overeenkom st juridisch toetsen.
11. xCO Beslissing op bezwaar J.L. v.d. Aa tegen 1. met inachtneming van het advies van de commissie Akkoord.

OPENBARE BESLUITENLIJST B&W VERGADERING D.D. 18 oktober 2005 PAGINA 2

Nr. 5 Onderwerp Voorstel Besluit Samenvatting. bouwvergunning A. van Liempd, bezwaarschriften het bestreden besluit herroepen; Bobbenagelseweg 10a. 2. de bouwvergunning alsnog weigeren.


12. xCO Vaststellen programma oudejaarsbijeenkomst Instemmen met: Akkoord. personeel, waarbij tevens afscheid 9 fpu-ers en 1. opzet oudejaarsbijeenkomst alsmede afscheidsbijeenkomst 9 fpu- het programma van de nieuwjaarsbijeenkomst. ers tbv personeel en genodigden op 22-12-2005; 2. de nieuwjaarsreceptie voor het personeel in de vorm van een nieuwjaarsontbijt op 2-1-2006; 3. de nieuwjaarsreceptie voor het publiek op 2-1-2006.


13. 4BGR-SEC Cultuurstimulering. 1. kennisnemen van stand van zaken betreffende cultuurstimulering; Akkoord. 2. instemmen met het nieuwe voorstel voor senioren betreffende cultuurstimulering; 3. instemmen met het jaarlijks organiseren van een cultuurgala;
4. instemmen met concept-raadsvoorstel;


14. 5BGR-WIZ Indexering norm-bedragen Wvg per 01-01-2006. Instemmen met: Akkoord.
1. indexering Wvg-normbedragen per 1-1-2006;
2. vaststelling bijlage Verstrekkingenboek "Norm- en referentiebedragen Wvg voor 2006 en 2007"'
3. vaststelling "besluit financiële tegemoetkomingen voorzieningen gehandicapten 2006";


15. 5BGR-WIZ Commissie gemeentelijke knelpunten Kennisnemen van het instellen van de commissie en de ontwikkelingen Akkoord. terugkeerbeleid. naar aanleiding van het opgelegde spreekverbod door Minister Verdonk.
16. 5BGR-WIZ Stand van zaken taakstelling huisvesting Kennisnemen van mutatie-overzicht taakstelling huisvesting Akkoord. statushouders. statushouders en constateren dat de gemeente Sint-Oedenrode volledig aan de taakstelling heeft voldaan zoals deze tot en met 31 december 2005 is opgelegd.
17. 8GGB-RO Voorbereidingsbesluit Beatrixstraat 57. De raad voorstellen een voorbereidingsbesluit te nemen voor het perceel Akkoord. Beatrixstraat 57.
18. 9GGB-WG Overeenkomst Faunavoorzieningen Overeenkomst tussen gemeente en provincie ondertekenen. Akkoord. N 618 (Boxtel-Schijndel).

19. xCO Bezwaarschrift Groene Hart/BMF inzake Conform advies commissie bestreden besluit herroepen. Akkoord. aanlegvergunning Maatschap Van Heesch.
20. yFIN Afsluiten nieuwe eigendommenverzekering (brand- De eigendommenverzekering met ingang van 1 januari 2006 onder Akkoord. /stormverzekering) per 1 januari 2006. brengen bij de Raetsheren van Orden (gelet op de jaarpremie die gunning niet laten verlopen via de Europese aanbestedingsprocedure).
21. 8GGB-RO Voorstel tot vaststelling van de Strategische Visie. Voorstel tot vaststelling van de strategische visie "De Rooi(s)e Voor Draad"voorleggen aan de raad. kennisgeving aangenomen.