Gemeente 's-Hertogenbosch

03-11-2005
Huldiging sportkampioenen
Ook dit jaar organiseert de gemeente een sportgala voor haar kampioenen die het afgelopen jaar een bijzondere sportprestatie geleverd hebben. Alle jeugdsporters tot 17 jaar die in het verenigingsjaar 2005, individueel of in teamverband, een kampioenschap hebben behaald op minimaal provinciaal niveau, worden door de wethouder Sport ontvangen en gehuldigd. Bovendien wordt ook de vrijwilliger van het jaar gekozen. Hij of zij die zich het afgelopen jaar onvermoeibaar heeft ingezet voor de sportvereniging kan worden voorgedragen. Uiteraard zijn ook de uitverkiezing van de sportman, sportvrouw, sportploeg en het aankomend talent weer vaste onderdelen van het sportgala.

Het sportgala wordt in twee dagen georganiseerd: op zaterdag 14 januari 2006 worden de genomineerde kampioenen vanaf 17 jaar gehuldigd en op zondag 15 januari 2006 zijn de jeugdkampioenen tot 17 jaar aan de beurt. Beide dagen vinden plaats op de golfbaan van Burggolf Haverleij.

Meld kampioenen aan!
Hebt u in 2005 een kampioenschap behaald op ten minste provinciaal niveau? Woont u in `s-Hertogenbosch of bent u lid van een sportvereniging gevestigd in 's-Hertogenbosch? Zo ja, en u hebt via uw vereniging nog geen bericht gehad, dan kunt u contact opnemen met de gemeente `s-Hertogenbosch, afdeling Sport en Recreatie, tel. (073) 615 97 77. Uw aanmelding moet vóór 25 november aanstaande in ons bezit zijn.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Monique Mallens of Patty Verhagen, tel. (073) 615 97 77.