Gemeente Soest

Werken aan wegen

Datum: 03/11/2005

Voor de komende periode zijn de volgende wegwerkzaamheden gepland:
* Afsluiting Dr. s' Jacobstraat

* Afsluiting kruispunt Eikenlaan - Kolonieweg
* Afsluiting voetpaden tussen Turfstreek, Zonnedauw, Wollegras en Lisdodde

* Afsluiting Koninginnelaan

* Reconstructie fietspad Koningsweg (westzijde)
* Onderhoud asfaltverharding Koningsweg

---

Afsluiting Dr. s' Jacobstraat

Op maandag 24 oktober 2005 is gestart met de herinrichting van de Dr. s' Jacobstraat.

Als gevolg hiervan zal de rijweg voor alle verkeer worden afgesloten. De werkzaamheden duren, behoudens onvoorziene weersomstandigheden, tot begin december 2005.

Het verkeer wordt door middel van de daartoe bestemde borden omgeleid.

Afsluiting kruispunt Eikenlaan - Kolonieweg

Vanaf maandag 21 november wordt het kruispunt Eikenlaan - Kolonieweg afgesloten voor alle verkeer, wegens de aanleg van een asfaltplateau. De werkzaamheden duren tot 25 november, behoudens onvoorziene weersomstandigheden. In deze periode rijdt de bus een aangepaste route.

Afsluiting voetpaden tussen Turfstreek, Zonnedauw, Wollegras en Lisdodde

Op donderdag 24 en vrijdag 25 november worden, behoudens onvoorziene weersomstandigheden, de onverharde voetpaden tussen Turfstreek, Zonnedauw, Wollegras en Lisdodde van een asfaltverharding voorzien. Op beide dagen zijn deze paden wegens de werkzaamheden afgesloten voor voetgangers.

Afsluiting Koninginnelaan

Vanaf maandag 21 november wordt de Koninginnelaan vanwege werkzaamheden ter hoogte van de aansluiting met het Nieuwerhoekplein afgesloten, gedurende de daluren van 09.00 uur tot 16.00 uur. De werkzaamheden en afsluiting duren tot 23 november, behoudens onvoorziene weersomstandigheden. De werkzaamheden bestaan uit het plegen van onderhoud aan de asfaltverharding van het Nieuwerhoekplein. Gedurende deze periode zal het verkeer en de bussen in de daluren doormiddel van borden worden omgeleid.

Reconstructie fietspad Koningsweg (westzijde)

Vanaf maandag 14 november 2005 wordt gestart met de reconstructie van het fietspad langs de Koningsweg, het gedeelte tussen de Biltseweg en Zuidergracht. De werkzaamheden bestaan uit het vervangen van de tegelverharding door een asfaltverharding. Fietsers worden met borden naar de andere kant van de weg geleid. De werkzaamheden worden, afhankelijk van onvoorziene weersomstandigheden, begin december afgerond.

Onderhoud asfaltverharding Koningsweg

Op maandagavond 28 november 2005 wordt vanaf 19.00 uur groot onderhoud gepleegd aan de asfaltverharding van de Koningsweg tussen de Biltseweg en Zuidergracht. Als gevolg hiervan zal dit weggedeelte voor het autoverkeer worden afgesloten. De werkzaamheden duren tot circa 06.00 uur de volgende dag. Het autoverkeer wordt met borden omgeleid. Bij onvoorziene weersomstandigheden verschuiven de werkzaamheden naar een ander tijdstip.

© 2004 Gemeente Soest - Disclaimer