Ingezonden persbericht


Apacer's SD Flash Card Serie geeft de toon aan

Nieuwe SD flashkaarten voldoen aan de consumentenvraag naar multifunctionele digitale opslagproducten

's-Hertogenbosch, 3 november 2005 - Apacer, de innovator op het gebied van digitale opslagproducten, voegt aan de SD flashkaartlijn twee nieuwe SD flashgeheugenkaarten toe; een microSD(TM) kaart en een SD Pro 88X flashkaart. Met deze nieuwe toevoegingen, biedt Apacer consumenten een complete lijn van SD flashkaarten die perfect aansluit bij digitale apparatuur. Momenteel biedt Apacer binnen de SD flashkaarten lijn de Flash serie en Mobiele serie. De Flash serie bevat de SD PRO II 150X, SD PRO 88X en algemene SD kaarten. De Mobiele lijn bestaat uit de miniSD(TM) kaart en de nieuwe microSD(TM) kaart. Apacer's nieuwe SD kaart serie voldoet aan de SD 1.1 kaartstandaard zoals bepaald door de SDA (SD Card Association) en zijn compatible met de meeste GSM toestellen, digitale camera's, MP3-spelers, PDA's en andere apparatuur met een SD slot. Daarnaast ondersteunen Apacer's SD kaarten SDMI (Secure Digital Music Initiative) voor copyright en IP bescherming en hebben een schrijfbeschermingswitch ter voorkoming van het onbedoeld verwijderen van belangrijke data. Apacer heeft de SD flashkaart productlijnen onderverdeeld in de Flash serie voor professionele digitale camera's en andere digitale apparatuur en de Mobiele serie die bedoeld is voor GSM-toestellen en mobiele apparatuur. Dat maakt het voor de consument makkelijker om de SD kaart te kiezen die de maximale functionaliteit uit de digitale apparatuur haalt. In november introduceert Apacer de 128MB microSD(TM) kaart en de SD Pro 88X kaarten. Momenteel hebben Motorola en Samsung nieuwe telefoontoestellen die deze microSD(TM) kaart ondersteunen. Aangezien GSM toestellen steeds worden kleiner blijft de microSD(TM) kaart (15x11x11 mm) deze trend volgen. Met een eenvoudige adapter is de microSD(TM) ook als SD kaart te gebruiken. De Apacer SD PRO 88X kaart is geschikt voor professionele camera's, maar ook voor algemeen applicatie gebruik. De kaart is beschikbaar in capaciteiten van 128 MB tot 2 GB en heeft een laag stroomverbruik. Apacer reageert snel op de vraag uit de markt dankzij vlotte productontwikkelingcycli en accuraat marktonderzoek. Alle Apacer Flash kaarten maken gebruik van de nieuwste specificaties en de hoogste opslagcapaciteiten op de markt. Aangezien SD kaarten het belangrijkste opslagmedium voor digitale apparatuur wordt, zijn Apacer SD kaarten de ideale keuze voor multifunctionele apparatuur met snelle en hoge opslagcapaciteit eisen.

Voor testproducten, afbeeldingen en overige informatie:

PRZence
Laureen Dix
Tel. 024-641.7383
Email: Laureen.Dix@PRZence.com

Apacer
Esther van Herk
Tel. 073-645.9543
Email: Esther_van_Herk@apacer.nl

Over Apacer
Apacer Technology is een van de marktleiders in de wereld op het gebied van geheugenmodules en digitale opslagmedia voor zowel hardware als software research en development. Sinds de oprichting concentreert Apacer zich op recording, reproducing en retaining van allerlei soorten digitale data en biedt het zijn klanten daarmee de beste geheugenproducten en diensten, gebaseerd op de bedrijfsfilosofie "Access the best". Als 's werelds vijfde grootste onafhankelijke DRAM moduleleverancier ondersteunt Apacer met zijn verkoop en marketing netwerk, distributeurs, OEM-klanten en retailers overal ter wereld. De geheugenmodules van Apacer staan bekend om de high performance, betrouwbaarheid en kwaliteit. Daarnaast levert Apacer de nieuwste digitale en mobiele entertainment apparaten zoals draagbare foto DVD-branders, draagbare harde schijven, USB opslagmedia, flashkaarten, kaartlezers en MP3-spelers. Dit alles is ontworpen om digitale content af te spelen, op te nemen, te delen en te bewaren. Kijk voor meer informatie over Apacer op www.apacer.com

All information is provided by Apacer Technology B.V. on an "as is" basis only. Apacer provides no representations and warranties, express or implied, including the implied warranties of fitness for a particular purpose, merchantability and non-infringement.In no event will Apacer be liable to any party for any direct, indirect, special or other consequential damages for any use of this news release, including, without limitation, any lost profits, business interruption, loss of programs or other data on your information handling system or otherwise, even if we are expressly advised of the possibility of such damages.Apacer's images are the property of Apacer Technology Inc. and are to be used for media purposes only, unless other authorization is given by an employee of Apacer Technology B.V.