Vodafone

http://www.vodafone.nl

Vodafone Messenger nu compatibel met MSN Messenger

Maastricht, 3 november 2005 - Klanten van Vodafone Nederland kunnen vanaf vandaag Messenger berichten versturen tussen mobiele telefoons en PC's en chatten met MSN Messenger gebruikers. Met de nieuwste Vodafone live! toestellen, zoals de Sony Ericsson K300i en de Nokia 6230i, zijn chat-liefhebbers altijd online en kunnen op elk moment gratis een chatbericht op het scherm van het toestel ontvangen.

Op dit moment is MSN Messenger veruit de meest gebruikte Instant Messaging aanbieder in Nederland. Vodafone Messenger was al beschikbaar op Vodafone live! en gebruikers konden chatten met andere Vodafone Messenger gebruikers. Vodafone heeft in partnership met MSN een koppeling ontwikkeld waardoor klanten met hun mobiele telefoon kunnen chatten met hetzelfde gemak als nu SMS berichten worden verstuurd. Met deze vernieuwde dienst slaan Vodafone en MSN een brug tussen de gebruikers van Vodafone en MSN. Vodafone werkt actief aan koppelingen met andere partijen, zodat in de toekomst andere Instant Messaging communities en mobiele operators kunnen worden aangesloten.

Met de nieuwste Vodafone live! toestellen, zoals de Sony Ericsson K300i en de Nokia 6230i, zijn chat-liefhebbers altijd online en beschikken ook altijd over de 'online status' van hun contacten. Bij alle andere Vodafone live! toestellen kunnen klanten de Vodafone Messenger dienst gebruiken via het Vodafone live! menu. Hiermee wordt chatten met de mobiele telefoon net zo eenvoudig als het sturen van SMS-berichten. Tot 1 februari 2006 is het versturen van chatberichten gratis. Daarna kunnen klanten 15 berichten verzenden voor 1 euro. Ontvangen van berichten op de mobiele telefoon en de 'online status' op het telefoonscherm is gratis. Bovendien worden voor Vodafone Messenger geen abonnementskosten in rekening gebracht. Het chatten op de mobiele telefoon werkt vrijwel hetzelfde als achter de PC, inclusief het ontvangen en versturen van 'emoticons'.

/ / / / / / / / / / / / / / / / / /

Vodafone Libertel N.V.

Vodafone is een van de grootste mobiele telecommunicatiebedrijven in Nederland en maakt deel uit van de wereldwijde Vodafone Group, het grootste telecommunicatiebedrijf voor mobiele telefonie ter wereld met proportioneel 165 miljoen klanten in vijf continenten. De Vodafone Group heeft deelnemingen in het aandelenkapitaal van mobiele operators in 27 landen. Daarnaast heeft zij een samenwerkingsverband met netwerken in 14 landen.

MSN

MSN, onderdeel van Microsoft, is 's werelds en Nederlands meest bezochte internetbestemming. MSN trekt wereldwijd meer dan 420 miljoen unieke gebruikers per maand. Gelokaliseerde versies zijn beschikbaar in 41 markten en 21 talen. MSN is wereldwijd leidend in het bieden van webdiensten aan consumenten (MSN Hotmail, MSN Messenger, MSN Spaces en MSN Search) en digitale marketingoplossingen aan bedrijven. Meer informatie is te vinden op www.msn.nl.