Politie Zuid-Holland-Zuid

Medicijnen verloren

Zwijndrecht 03-11-2005 - Een vrachtwagenchauffeur van een vervoersbedrijf heeft op 3 november tussen 07.00 en 07.30 uur in Zwijndrecht drie blauwe plastic dozen met medicijnen verloren. Hoogstwaarschijnlijk zijn de dozen verloren tussen de Plantageweg en de Beethovenlaan. Eén van de dozen is gevonden op de Plantageweg nabij de autosnelweg A16 in Zwijndrecht. De overige twee zijn zoek. De Politie Zuid-Holland-Zuid, de vervoerder en de groothandel zijn hard op zoek naar de twee ontbrekende dozen. Deze dozen bevatten verschillende soorten medicijnen. Bij verkeerd gebruik zijn de medicijnen voor iedereen gevaarlijk, maar voor kinderen in het bijzonder.

Het gaat om twee hardblauwe kunststof dozen mèt deksel met in witte letters het opschrift OPG Distributie. De dozen zijn 36 cm breed, 27 cm hoog en 54 cm lang. Eén ontbrekende doos is voorzien van het nummer 1140692, de ander heeft het nummer 11242055. De dozen hebben elk ook een opgeplakt adressticker.

Wie de dozen en/of medicijnen vindt of weet waar ze zijn, wordt dringend verzocht deze in te leveren bij het dichtstbijzijnd politiebureau of te bellen met de Politie Zuid-Holland-Zuid op 0900-8844 (lokaal tarief). De politie haalt ze dan zo spoedig mogelijk op.