Gemeente Appingedam

3-11-2005 Bestemmingsplan De Tip (goedkeuring en onherroepelijkheid)

Burgemeester en wethouders van de gemeente Appingedam maken ingevolge het be-paalde in artikel 31 van de Wet op de Ruimtelijke Ordening bekend dat het be-sluit 2004-17.550/51B.11, RP van Gedeputeerde Staten van Groningen omtrent goed-keuring van het bestemmingsplan "De Tip" op een klein gedeelte na in stand is gehouden.

Bij de uitspraak op het ingestelde beroep tegen de goedkeuring van het plan is door de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State op 12 oktober 2005 het beroep gedeeltelijk gegrond verklaard, en is genoemd besluit van Gedeputeer-de Staten voor zover het betreft de plandelen met de bestemming "Verkeers- en verblijfsdoeleinden" en de bestemming "water", zoals nader aangegeven op de bij de uitspraak behorende kaart 1 vernietigd. Daarmee is goedkeuring aan deze plan-delen onthouden.

De plandelen op genoemde kaart betreffen de strook gronden met de bestemming "water" van ongeveer 250 m lang aan de zuidkant van het plangebied en de aan-sluitende strook met de bestemming "verkeers- en verblijfsdoeleinden".

Hiermee is genoemd bestemmingsplan onherroepelijk geworden met dien verstande dat de uitspraak in de plaats treedt van het besluit van Gedeputeerde Staten voor zover dit is vernietigd.

Het bestemmingsplan, besluit en uitspraak kunnen door een ieder worden ingezien op het Stadskantoor van Appingedam.