Ingezonden persbericht


Persbericht

VLM Airlines benoemt vliegtuig naar verdienstelijke werknemer

Kenneth Ramzan is de 'Flying Hero' van VLM Airlines

Rotterdam, 3 november 2005 - De komende twee maanden prijkt de naam van Kenneth Ramzan, medewerker van VLM Airlines te Rotterdam Airport, op een Fokker 50 van de luchtvaartmaatschappij. Ramzan viel deze eer te beurt dankzij het unieke motiveringsprogramma 'Our Flying Hero' van VLM Airlines. Via dit programma worden uitzonderlijke werknemers letterlijk de hemel in geprezen.

Via het motiveringsprogramma kunnen medewerkers van VLM Airlines een collega nomineren voor 'Flying Hero'. Personeelsleden die een bijzondere bijdrage of extra inspanning hebben geleverd, komen in aanmerking om deze uitzonderlijke beloning in de wacht te slepen. 'Flying Hero's' moeten beschikken over een aantal kwaliteiten zoals teamwork, motivatie en klantvriendelijkheid. VLM Airlines wil met dit programma haar personeel bedanken en extra stimuleren door elke twee maanden een nieuwe werknemer te nomineren. Dit initiatief werd begin dit jaar geïntroduceerd bij VLM Airlines en kende ondertussen al heel wat bijval.

Kenneth Ramzan, de Flying Hero, is werkzaam op de financiële afdeling van VLM Airlines in Rotterdam. Hij werd door een groot aantal collega's uit Rotterdam genomineerd omdat hij altijd klaar staat voor iedereen. Met hetzelfde enthousiasme als het maken van maandelijkse financiële overzichten helpt Ramzan zijn collega's net zo graag met alle soorten hand en spandiensten.

"Ik werk nu al 11 jaar voor VLM Airlines en zeker het samenwerken met de collega's is ontzettend prettig, het bedrijf is interessant en succesvol, en dat spreekt mij aan", aldus Ramzan. William Vet, Regional Manager van VLM Airlines, voegt er aan toe: "Er is geen andere luchtvaartmaatschappij die zijn werknemers zo'n exclusieve en stimulerende beloning toekent. Ik ben er dan ook van overtuigd dat dit de team spirit binnen ons bedrijf ten goede zal komen".

Beeldmateriaal

High-res foto's staan op: http://www.online-pr.nl/photos.asp?customer_id=45

Over VLM Airlines
VLM Airlines is actief sinds 1993 en biedt lijndiensten aan vanuit Amsterdam, Rotterdam, Antwerpen, Brussel, Liverpool, Luxemburg, Manchester, Isle of Man en Jersey met bestemming London City. Vanuit Rotterdam worden er ook dagelijkse vluchten aangeboden naar Hamburg. In de zomermaanden worden rechtstreekse vluchten aangeboden op de Kanaaleilanden vanuit Rotterdam. Hiernaast organiseert VLM Airlines een groot aantal bedrijfscharters naar uiteenlopende bestemmingen in Europa. De onderneming genereerde over 2004 voor de zevende keer op rij winst en heeft 375 personen in dienst. Op de vaste vluchten van VLM Airlines nam het aantal passagiers tussen 2003 en 2004 met 31 % toe tot 554.000.

Voor online reserveringen, vluchtschema's en overige informatie: www.flyvlm.com



Ingezonden persbericht