PERSBERICHT

Almere, 3 november 2005

Scarlet kindermobieltje exclusief bij MyCom

Buddy Bear BO is een ideaal communicatiemiddel tussen ouders en jonge kinderen

Buddy Bear BO, de mobiele telefoon voor kinderen van telecombedrijf Scarlet, gaat als eerste in de verkoop bij MyCom, de landelijke keten van computerwinkels. MyCom is daarmee de enige winkelketen die het kindermobieltje nu al in de winkel verkoopt.

Buddy Bear BO, een mobiel-toestel zonder scherm, ziet eruit zoals zijn naam al doet vermoeden: een aaibaar, vrolijk gekleurd beertje met een witte buik. Zo lief als het beertje van buiten is, zo hi-tech is hij van binnen. Buddy Bear BO is een ideaal communicatiemiddel tussen ouders en jonge kinderen: slechts de vier voorgeprogrammeerde nummers kunnen door zoon- of dochterlief gebeld worden, terwijl één druk op de knop de ouders direct in verbinding stelt met hun nakomeling. Een veilig en geruststellend idee voor oma, oppas, ouders én kind.

Naast de mogelijkheid om te bellen en gebeld te worden, biedt beertje BO een babyfoonfunctie. Als de ouder een sms-je naar het kindermobieltje stuurt, belt het toestel automatisch terug, onmerkbaar voor het kind. Zo kunnen de ouders precies horen wat hun kroost op dat moment uitvoert. Het mobieltje kost slechts 5 euro per maand. Dit bedrag wordt als extra abonnementskosten samen met de belminuten binnen hetzelfde abonnement afgerekend.

De winkels van MyCom verkopen Buddy Bear BO vanaf heden en bieden daarmee een uniek en exclusief sinterklaascadeautje.

Over MyCom
MyCom NEDERLAND B.V. stelt zich ten doel de beste leverancier in Nederland te zijn van computers, computeronderdelen, notebooks, plasma- en LCD TV's, monitoren, digitale camera's en meer. MyCom heeft op dit moment achttien vestigingen in ons land. Daarnaast is MyCom zeer succesvol met MyCom Direct en MyCom Direct Business, waarbij onder meer via de website www.mycom.nl direct wordt verkocht. In 2004 werd MyCom Direct Business door VNU's CRN uitgeroepen tot 'Business Retailer of the Year'.

Voor meer informatie (alleen voor de pers):
Monogram Communication Strategies (MCS) BV, Natasja la Lau, tel: 023 5628208, natasjal@monogram.nl