Gemeente Dronten


COLLEGE B&W Dronten stelt evaluatiecommissie Meerpaal in

Het college van burgemeester en wethouders heeft dinsdag 1 november jl. besloten een evaluatiecommissie Meerpaal in te stellen. Deze commissie evalueert alle processen die hebben plaatsgevonden in het Meerpaalproject. De commissie streeft ernaar in januari 2006 verslag te doen.

Het college heeft deze evaluatiecommissie ingesteld omdat zij haar inwoners zo zorgvuldig en compleet mogelijk wil informeren over hoe het project Meerpaal procesmatig is verlopen. Inwoners en betrokkenen, waaronder de medewerkers van De Meerpaal, hebben hier recht op. De commissie heeft van het college de vrije hand gekregen om de evaluatie naar eigen inzicht op te zetten en uit te voeren. De evaluatiecommissie bestaat uit vier inwoners van de gemeente Dronten met specifieke, elkaar aanvullende, deskundigheden.

De leden zijn: Fred van Kuik, oud-wethouder gemeente Dronten en voorzitter van de commissie, Rutger Marseille, accountant en belastingadviseur, Jan van Noorlo, ambtenaar gemeente Almere en oud-raadslid gemeente Dronten en Evert Jan Morren, oud-griffier gemeente Dronten.