PERSBERICHT - 2005-11-03

Dirk Mertens terug naar Nederland als opvolger van Karel Ooms

Nieuwe directie bij Toerisme Vlaanderen & Brussel

Per 1 november staat het kantoor van Toerisme Vlaanderen & Brussel in Nederland onder een nieuwe directie. Karel Ooms, die het kantoor leidde sinds begin 1999, gaat zich op het hoofdkantoor in Brussel bezig houden met het in kaart brengen en ontwikkelen van verre, nieuwe markten. Hij wordt in Nederland opgevolgd door Dirk Mertens die vroeger al toen nog in het Belgisch Verkeersbureau in Nederland actief was.

De maanden november en december worden een periode waarin Dirk Mertens zich kan inwerken en Karel Ooms een aantal zaken kan afronden.

Afscheid en welkom
Net voor Kerstmis krijgt de sector de kans tijdens de eindejaarsontmoeting op 20 december van Toerisme Vlaanderen & Brussel om Karel Ooms uit te wuiven en om kennis te maken met zijn opvolger, Dirk Mertens.

Tevreden
Toerisme Vlaanderen & Brussel is erg tevreden met de groei die de laatste jaren in Nederland werd gerealiseerd en zal er in samenwerking met de reisbranche en de pers alles aan blijven doen om Vlaanderen en Brussel top of mind te houden als vakantiebestemming bij de Nederlanders.

Karel OOMS Dirk MERTENS Karel.ooms@toerisme-vlaanderen.nl
dirk.mertens@toerisme-vlaanderen.nl