Persberichten donderdag 3 november

's-Hertogenbosch 03-11-2005

Man aangehouden voor winkeldiefstal

s-Hertogenbosch Woensdagmiddag is een 48-jarige man uit Baexem aangehouden. Hij werd in een winkel aan de Markt in s-Hertogenbosch werd betrapt toen hij flesjes parfum wegnam. Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt en na verhoor is hij heengezonden.

Rijden onder invloed

s-Hertogenbosch In de nacht van woensdag op donderdag, even na 01.00 uur werd op het Emmaplein in s-Hertogenbosch een 27-jarige man uit die plaats bekeurd. Hij reed met een auto terwijl hij te veel gedronken had. Naast de bekeuring kreeg hij een rijverbod van 3 uur.

Man aangehouden voor winkeldiefstal

s-Hertogenbosch Donderdagmorgen is een 19-jarige man uit Lichtenvoorde aangehouden. Hij werd in een winkel aan de Hooge Steenweg in s-Hertogenbosch betrapt toen hij een riem en een horloge wegnam. Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt.

Vrouw gewond

s-Hertogenbosch Donderdagmiddag is een 63-jarige vrouw uit s-Hertogenbosch bij een ongeval gewond geraakt. De vrouw reed met haar bromfiets over Polsbroek in s-Hertogenbosch. Vanuit tegenovergestelde richting kwam een 12-jarige fietser uit s-Hertogenbosch. Deze laatste haalde enkele fietsers in en kwam daarbij op het weggedeelte van de bromfietsster. Deze laatste wist een aanrijding met de fietser te voorkomen, maar kwam bij de uitwijkmanoeuvre ten val. Ze is met vermoedelijk een beenbreuk overgebracht naar een ziekenhuis.

Vrouw moet nog betalen

Boxtel Woensdagmiddag was een 31-jarige vrouw uit Tilburg aan het politiebureau in Boxtel. Daar bleek, dat de vrouw nog voor een boete van 4500 euro moest betalen of 76 dagen moest zitten. In verband hiermee is de vrouw aangehouden en ingesloten.

Man moet zitten

Uden woensdagmiddag meldde zich een 39-jarige man aan het bureau in Uden. De man vertelde dat hij nog een straf moest ondergaan. Bij controle bleek, dat de man nog 90 dagen hechtenis moest ondergaan en nog een bedrag van 3575, 79 euro moest betalen. De man is ingesloten.

Man aangehouden

Uden Woensdagavond is een 61-jarige man uit Uden aangehouden. De man wordt ervan verdacht eerder die avond een 43-jarige vrouw uit die plaats te hebben bedreigd. Er was een geschil over het parkeren van autos aan de Neringstraat West in Uden. Beide partijen zijn gehoord en hebben verschillende verklaringen afgelegd.

Mannen aangehouden voor openlijke geweldpleging

Boekel/Oss De politie heeft in de nacht van woensdag op donderdag twee 22-jarige Ossenaren aangehouden. Eén van hen reed in een auto op de Stalpaert van de Wielestraat in Oss. De andere verdachte meldde zich vrijwillig aan het politiebureau. Ze worden er van verdacht in de nacht van zaterdag op zondag drie mannen uit Boekel, 23, 24 en 24 jaar oud mishandeld te hebben op de Kerstraat in Boekel. De drie zaten die nacht aan de straat kant toen een auto tegen de benen van één van hen reed. Daarop ontstond een conflict. De drie mannen uit Boekel werden mishandeld door de inzittenden van de auto, waaronder de twee verdachten. Van één van hen werd de GSM, geld en bankpassen weggenomen. De politie kon op basis van signalementen en het kenteken van de auto de verdachten traceren. Ze zijn voor verder onderzoek inverzekeringgesteld. Meer aanhoudingen worden niet uitgesloten.

Vrouw gewond

Oss Een 87-jarige Osse is woensdagmiddag gewond geraakt bij een aanrijding op de Driek van Erpstraat in haar woonplaats. De auto van een 36-jarige Ossenaar rolde achteruit tegen het slachtoffer aan. De vrouw kwam ten val en raakte gewond aan haar kin. Ze is voor behandeling meegenomen naar het ziekenhuis.