Ministerie van Volkshuisvesting, Ruimtelijke Ordening en Milieubeheer

29-9-2005

Op donderdag 3 november organiseert InfoMil in samenwerking met het ministerie van VROM de Schakeldag in Hogeschool Domstad te Utrecht. De Schakeldag is het congres waarbij praktijk en beleid elkaar ontmoeten in een interactief programma.

Op de Schakeldag ontmoeten vergunningverleners, beleidsmakers, handhavers, managers en bestuurders hun collega's van het ministerie van VROM, InfoMil en SenterNovem. De dag biedt informatie over actuele milieuzaken, maar de deelnemers krijgen ook inzicht in de themas van morgen. Zo is er het laatste nieuws over de aangepaste Wet milieubeheer, de modernisering van de algemene regels en de omgevingsvergunning. Staatssecretaris Van Geel en andere smaakmakers uit milieuland zetten in het plenaire deel uiteen hoe zij denken over de toekomst van het milieu. Verder kunnen deelnemers in workshops kennis uitwisselen, ervaringen delen en vragen stellen.

Meer informatie over inschrijving, programma, workshops et cetera is te vinden op de site van InfoMil: http://www.infomil.nl