Time : 10:42:02 AM
Date : Wednesday, October 19, 2005
Sender Name: Persuado bvba

Stop het menselijk lijden door technologie!
Making IT easy

WORLD USABILITY DAY op 3 november 2005
Technopolis, Mechelen

3 november 2005 is door de Usability Professionals Association (UPA) uitgeroepen tot World Usability Day. Op die dag organiseert UPA lokale activiteiten over de hele wereld om Usability Engineering en User Centered Design te promoten. Hoe kunnen we onze technologie zo gebruiksvriendelijk mogelijk maken voor een breed publiek? Dat is dé cruciale vraag.

De World Usability Day start in Australië en Azië en verschuift vervolgens naar het Westen - over Mechelen - tot in San Francisco. The Human Interface Group, het belangrijkste usability consultancy-bureau in België, heeft de eer het Belgische luik van dit wereldwijde event te mogen organiseren.

The Human Interface Group zal een namiddagseminarie verzorgen met vier sprekers uit verschillende sectoren die recent betrokken waren bij een usability-traject. "Making it easy" is de rode draad in hun verhaal. Worden verwacht: E-mama Patricia Ceysens en Jan Muchez, de CIO van KPN Nederland. Nordine Vandezande van het Virga Jesseziekenhuis en Marc Charlier, product manager van BCT - The Document Store, zullen aantonen hoe belangrijk echt bruikbare technologie is en hoe innoverende bedrijven die usability hoog in het vaandel dragen, van een grotere klantentevredenheid genieten. Technologie moet ons niet drijven, maar dienen.

Het gratis seminarie, met aansluitend een receptie, vindt plaats op 3 november 2005 van 14 tot 20 uur in Technopolis te Mechelen.

U kan het volledige programma bekijken en inschrijven op www.higroup.com/worldusabilityday.html.

Voor meer informatie kan u terecht bij de organisatoren van dit event,
Sigrid Vandenweghe of Filip Berten op 015 40 01 38 of via worldusabilityday@higroup.com.

URL: (None)
Picture: (None)
Attachments: persuado_20051019_102703_1390_Att_1.docpersuado_20051019_102703_1390_Att_2.doc

Translations:

Link to Press Release - NL Link to Press Release - FR