Ingezonden persbericht


Persuitnodiging

Hoofddorp, 25 oktober 2005

Papier- en kartonsector organiseert Top Arbo-jaardag

Op 3 november organiseert Het Verbond Papier en Karton een Top Arbojaardag. Een aantal topbestuurders zal hier hun (nieuwe) visie geven op Arbo gericht op de papier- en kartonsector. Ze gaan in op hoe in de toekomst met verschillende Arbo-zaken zouden moeten omgaan. In het plenaire gedeelte spreken:

Maarten Ruys, secretaris-generaal van het Ministerie van SZW over het voorkomen en beperken van uitval van mensen als vast onderdeel van gezond ondernemen. Frans Versteeg, algemeen directeur AWVN over doordacht gezondheidsmanagement en de consequenties daarvan voor het uitbesteden van Arbo-beleid. Wilna Wind, Federatiebestuurder FNV met een pleidooi voor een Sector Arbo CAO om de resultaten van het Arbo-convenant ook na afloop van het convenant te borgen. Frits Beurskens, CEO Kappa Packaging over het ondernemersbelang van Arbo.

In de middag zal de discussie worden voortgezet met onder andere Jaap Uijlenbroek, algemeen directeur van de Arbeidsinspectie en Siem Huijsmans, directeur Product, Processen en Systemen bij het UWV.

Contact
Bent u of een van uw redactieleden geĂŻnteresseerd om deze dag bij te wonen, dan kunt u zich hiervoor opgeven bij het Verbond Papier en Karton. U kunt contact opnemen met Dennis Deelen van de Koninklijke VNP (namens het Verbond Papier en Karton) op 020 - 654 30 69 of via d.deelen@vnp-online.nl. Voor overige info: Verbond Papier & Karton - info@verbondpk.nl - www.verbondpk.nl