Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Delft, 31 oktober 2005

Presentatie in Eindhoven voor particuliere beleggers

Succesvolle wetenschappelijke benadering beleggen nader toegelicht

Vermogensbeheerder Matrix Asset Management organiseert op donderdag 3 november een avond over beleggen op basis van het Scientific Wave Count principe. De methodiek van Matrix is gebaseerd op menselijk gedrag, dat inzichtelijk wordt gemaakt door de historische koersvorming zeer gedetailleerd in kaart te brengen. Het principe dat hieraan ten grondslag ligt is het herkennen van patronen in koersvorming. In Nederland is dit principe door Matrix verder verfijnd. Met deze strategie heeft Matrix de afgelopen jaren, die gekenmerkt werden door uiterst grillige financiële markten, positieve resultaten geboekt.

Op 3 november in Hotel Eindhoven geeft Matrix uitgebreid inzicht in hun wetenschappelijke benadering van vermogensbeheer. Hoe kan een beleggingsfonds de bearmarket doorstaan? Zorgt het gebruik van futures in een beleggingsfonds inderdaad voor een hoger risico, of kan dit offensieve instrument de risicocijfers juist doen dalen? En... AEX 300? Angstbeeld of realiteit?

Een zeer interessant thema dat borg staat voor verrassingen en een ander licht werpt op oorzaak en gevolg alsook op diverse cycli die werkzaam zijn op de beurs. De kip of het ei, wat was er eerst? Ofwel het verband tussen economie en beurs, bepaalt de beurs de economie of de economie de beurs? Bepaalt de beurs het nieuws of het nieuws de beurs? En... nog een stap verder: bepalen koerspatronen welk nieuws er komt of het nieuws welke koerspatronen?

Beleggers en geïnteresseerden zijn van harte welkom op:

Datum: Donderdag 3 november

Tijdstip: vanaf 19.30 uur

Locatie: Hotel Eindhoven, Aalsterweg 322, 5644 RL Eindhoven


Deelname is kosteloos. Meer details over het programma zijn te vinden op www.matrixam.nl. Ook aanmelding kan geschieden via de website of via tel.nummer: 015 - 2154300.


---

Noot voor de redactie: Voor meer informatie (