Gemeente Vlaardingen


Ontwerpbesluit Oosthavenkade 56

Gepubliceerd op: 3 november 2005
Reageren tot: 15 december 2005

Op 18 juli 2005 heeft de heer Toorman namens de heer Oostlander een aanvraag om vergunning ingediend ingevolge artikel 11 van de Monumentenwet 1988. De aanvraag heeft betrekking op de restauratie van het monumentale pand Oosthavenkade 56.

Het betreft een rijksmonument. Ingevolge artikel 14a Monumentenwet 1988 hebben wij op basis van de aanvraag en de adviezen van de Rijksdienst voor de Monumentenzorg en de Monumentencommissie gemeente Vlaardingen een ontwerpbesluit monumentenvergunning opgesteld.

Het ontwerpbesluit monumentenvergunning en daarop betrekkende stukken liggen met ingang van 3 november 2005 zes weken voor een ieder ter inzage bij de Dienst Stadswerk, afdeling Ruimtelijke Ordening en Milieu, sectie Vergunningen en Ontheffingen aan de Hoflaan 27 te Vlaardingen.

Gedurende deze termijn kan een ieder een zienswijze over het ontwerpbesluit naar voren brengen. Dit kan zowel schriftelijk als mondeling, bij voorkeur schriftelijk. Een schriftelijke zienswijze richt u aan het college van burgemeester en wethouders, per adres Dienst Stadswerk, Postbus 141, 3130 AC Vlaardingen, t.a.v. het hoofd van de afdeling Ruimtelijke Ordening & Milieu. Uw mondelinge zienswijze kunt u kenbaar maken door een afspraak te maken via de receptie van de afdeling Ruimtelijke Ordening en Milieu (2484700).