PERSBERICHT KENDRION N.V. Nieuwe Group Managing Director Vink

Kendrion N.V. maakt bekend dat de heer Janhein Pieterse is aangesteld als Group Managing Director van de Vink-groep. De heer Pieterse is de opvolger van de heer Steen Bødtker, die de groep per 31 augustus jongstleden op eigen verzoek heeft verlaten. De heer Pieterse (54) is in het verleden werkzaam geweest bij onder andere Van Ommeren Ceteco, Buhrmann en Esselte en beschikt over een ruime ervaring in distributie en logistiek.
De heer Pieterse zal per 1 februari 2006 in dienst treden van Vink en kantoor houden bij het hoofdkantoor van Kendrion in Zeist (Nederland) en Vink Holding in Trige (Denemarken). Bij de Vink-groep is de heer Jan Smale, verantwoordelijk voor Nederland en de Centraal- Europese activiteiten van de Vink-groep, tevens aangesteld als plaatsvervangend Group Managing Director.
Profiel Kendrion N.V.
Kendrion N.V. is een internationaal opererende onderneming met circa 2.700 medewerkers in 17 Europese landen, het Verre Oosten en de Verenigde Staten. Kendrion streeft naar nichemarktleiderschap in business-to-business markten. Zo ontwikkelt Kendrion hoogwaardige industriële componenten en is Kendrion dienstverlener op het vlak van kunststofproducten. Karakteristiek voor Kendrion zijn gemotiveerd lokaal ondernemerschap, kwaliteitsmanagement in ruime zin en logistieke expertise. Het aandeel Kendrion is genoteerd aan de effectenbeurs Euronext Amsterdam en opgenomen in de Euronext index NextPrime.
Zeist, 3 november 2005
De Directie van Kendrion N.V.
Voor nadere informatie:
Kendrion N.V.
De heer P. Veenema
Utrechtseweg 33
3704 HA ZEIST
Tel: 030 699.72.50
Fax: 030 695.11.65
Website www.kendrion.com


---- --