Ingezonden persbericht


ROB BEIJERSBERGEN LEIDT SALES Q-MUSIC

Hilversum, 3 november 2005 - Rob Beijersbergen wordt verkoopdirecteur bij Q-music Nederland en komt aan het hoofd van de nieuwe verkooporganisatie van Q-music. In deze functie rapporteert hij aan Peter Bossaert, algemeen directeur van Q-music. Eerder deze week maakte Q-music bekend eind dit jaar met een eigen sales te starten. Rob Beijersbergen treedt op 15 november in dienst.

Rob Beijersbergen startte zijn media loopbaan bij Radio Noordzee. Vervolgens werkte hij bij Classic FM als Sales Manager. Sinds 1998 werkte hij bij National Geographic Channel waar hij als Regional Sales Director verantwoordelijk was voor het opstarten en leiden van de salesorganisaties in Nederland en Denemarken.

Peter Bossaert, algemeen directeur van Q-music: 'Ik ben ontzettend blij met de komst van Rob. Hij is de juiste man voor deze job, en beantwoordt perfect aan het profiel dat wij voor ogen hadden. Rob heeft bijzonder veel ervaring, hij kent de markt heel goed en de markt kent hem. Wij willen een sterke en professionele verkooporganisatie bouwen, die heel actief is op de markt, die luistert en snel en creatief handelt. Rob is de geknipte man om zo'n eigen salesorganisatie te bouwen en te leiden. Het team wordt de volgende weken vormgegeven en uitgebreid. De namen en de structuur van ons nieuwe team maken we snel bekend.'

Rob Beijersbergen, verkoopdirecteur van Q-music: 'Ik ben zeer vereerd dat Peter mij voor deze functie heeft benaderd en verheug mij op de samenwerking. Q-music is en geeft mij een goed gevoel en heeft daarnaast zeer veel potentie. Het is voor mij een fantastische uitdaging om een bijdrage te leveren aan een succesvolle ontwikkeling van deze unieke zender.'

Q-music is het nieuwste radiostation van Nederland en is in heel Nederland te ontvangen via 100.7 fm of 100.4 fm. Daarnaast is Q-music overal in Nederland te ontvangen via de kabel.

--- EINDE PERSBERICHT ---

Noot voor de redactie,