Ingezonden persbericht


Persbericht

Vooraanstaand Belgisch advocatenkantoor kiest voor document management systeem Morningstar Systems

Heerlen, 3 november 2005 - Het vooraanstaande Belgische advocatenkantoor Eubelius heeft Morningstar Systems geselecteerd voor de implementatie van WorkSite 8 van Interwoven. Eubelius gaat het document management systeem, dat speciaal is ontwikkeld voor de advocatuur, inzetten om het beheer van complexe dossiers en e-mailberichten te vereenvoudigen.

WorkSite 8 weerspiegelt de werkomgeving van advocaten, waarin het dossier en de cliënt centraal staan. Eubelius zal de oplossing inzetten om de grote hoeveelheden dossiers, documenten en e-mails binnen het kantoor beter te beheren en snel te kunnen doorzoeken. In de huidige situatie worden e-mails vaak in verschillende inboxen bewaard, waardoor ze moeilijk zijn terug te vinden. Behalve voor document management gaat Eubelius WorkSite ook inzetten voor kennis management en het intranet. Het systeem wordt begin 2006 in gebruik genomen.

Monica De Bonnaire van Eubelius: "Tijdens hun demonstratie kregen we een positieve indruk van de service die we van Morningstar Systems kunnen verwachten. WorkSite is bovendien de meest gebruikte oplossing in de markt, met de beste referenties. Voor onze advocaten is het een groot voordeel dat WorkSite naadloos aansluit op MS Outlook, zodat ze niet hoeven te wennen aan het werken met een andere applicatie. We verwachten een efficiëntere werkwijze en een eenduidiger structuur in onze documenthuishouding te realiseren."

Volgens René Beulen, directeur van Morningstar Systems, is de keuze van Eubelius voor Morningstar Systems een bewijs dat zijn organisatie een stevige positie binnen de juridische markt heeft ingenomen, ook buiten de Nederlandse grenzen. "Wij zijn zeer verheugd om WorkSite te mogen leveren aan een van de meest vooraanstaande Belgische advocatenkantoren. Behalve het beheer van e-mail en documenten vergemakkelijkt WorkSite ook samenwerking. En dat zal voor een kantoor als Eubelius, dat drie vestigingen heeft en bovendien vaak nauw samenwerkt met buitenlandse kantoren, eveneens van grote waarde zijn."

Morningstar Systems - Nieuw Eyckholt 292H, 6419 DJ, HEERLEN Tel.: 045 - 576 0710, Fax: 045 - 576 0719, e-mail: info@morningstarsystems.nl, internet: www.morningstarsystems.nl

Over Morningstar Systems
Morningstar Systems, specialist op het gebied van Context Management en Enterprise Content Management, is gericht op het verbeteren van informatie-intensieve processen binnen en tussen bedrijven. Centraal daarbij staat de samenhang tussen gestructureerde gegevensbronnen (databases, applicaties) en ongestructureerde gegevensbronnen (e-mail, tekstdocumenten, presentaties enzovoort). Morningstar ontwikkelde een aantal implementatiemethoden en technieken die hebben geleid tot een nieuwe expertise aangeduid als 'Context Management'. Ter ondersteuning daarvan levert het bedrijf als gecertificeerd wederverkoper een aantal hoogwaardige toepassingen op het gebied van portalbouw, documentbeheer, alsmede records-, workflow- en kennismanagement. De klanten van het bedrijf zijn onder meer actief in de sectoren petrochemie, farmachemie, financiële dienstverlening en advocatuur. Morningstar Systems is opgericht in 1996 en heeft vestigingen in Heerlen (hoofdkantoor), Amstelveen, Londen (UK) en Baltimore (VS). Morningstar Systems is Interwoven's Enterprise Partner of the Year en winnaar van de VIP Applicatie van het Jaar Award 2004. Meer informatie: www.morningstarsystems.nl

Over Eubelius
Eubelius is een vooraanstaand Belgisch advocatenkantoor met vestigingen in Brussel, Kortrijk en Antwerpen. Het kantoor werd opgericht in 1994, is constant gegroeid, en heeft een uitzonderlijk bekwame ploeg van advocaten uitgebouwd. De advocaten van Eubelius worden in elk van hun vakgebieden als specialist beschouwd. Eubelius is in staat om aan haar cliënten praktische en innoverende oplossingen aan te bieden. Eubelius staat hen bij zowel in zakentransacties als in geschillen en gespecialiseerd advieswerk, op nationaal en op internationaal niveau. In al haar kerndomeinen heeft Eubelius een uitermate hoogstaand niveau van knowhow en ervaring bereikt, wat Eubelius toelaat haar cliënteel een ongeëvenaarde dienstverlening aan te bieden. Meer informatie: www.eubelius.com.


---

Voor redactionele informatie (Ref.: 1505):
Influx PR - Frieda Zieleman - Deventerstraat 81, 7322 JL Apeldoorn. Tel.: 055 366 3034, e-mail: frieda@influx-pr.com