Ingezonden persbericht


Googlegram: vanaf vandaag is Google Personalized Homepage in het Nederlands

Vanaf vandaag is Google Personalized Homepage beschikbaar in het Nederlands. Deze gepersonaliseerde startpagina van Google combineert Google-functionaliteiten en content vanuit het gehele internet op een manier die handig en nuttig is voor onze gebruikers. Google-gebruikers hebben ons laten weten dat ze graag meer informatie, die voor hen interessant is, op één pagina zouden willen hebben. De gepersonaliseerde startpagina is één van de eerste mogelijkheden die we onderzoeken om gepersonaliseerde informatie toegankelijker en nuttiger te maken.

De startpagina is beschikbaar op http://www.google.nl/ig

De gebruikers kunnen hun eigen gepersonaliseerde startpagina samenstellen met de content die ze willen, zoals Gmail (een overzicht van nieuwe berichten), nieuws (koppen van het Google-nieuws), weerbericht en feeds. Het innovatieve ontwerp van de gepersonaliseerde startpagina stelt gebruikers in staat de verschillende items met de muis op de door u gewenste plaats op de homepage te slepen. Gebruikers hebben toegang tot de gepersonaliseerde Google-startpagina vanaf elke computer, ze hoeven zich alleen aan te melden. Daarnaast is er ook een handige link naar de "algemene" Google-startpagina.

Google evalueert continue de feedback van gebruikers om erachter te komen welke functionaliteiten het meest gewaardeerd worden. Zo blijft u op de hoogte van de laatste verbeteringen, terwijl wij de vernieuwingen blijven doorvoeren om gepersonaliseerde informatie toegankelijker en nuttiger te maken.

Mocht u nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op.

Vriendelijke groeten,
Google