Ingezonden persbericht


All IP en Datel Access tekenen partnerovereenkomst voor leveren van VoIP-oplossingen

Almere, 3 november - All IP Europe B.V, leverancier van plaatsonafhankelijke datacommunicatie en maximaal beveiligde netwerken, en Datel Access, leverancier van communicatieoplossingen, hebben een partnerovereenkomst getekend. Beide bedrijven gaan samenwerken bij het ontwikkelen en leveren van geavanceerde Voice over IP-oplossingen (VoIP). Datel Access is gespecialiseerd in het leveren van systemen en diensten voor VoIP. All IP zorgt in dit verband voor veilige en betrouwbare breedbandverbindingen die VoIP ondersteunen.

"Dankzij deze samenwerking zijn we in staat om klanten te voorzien van een totaaloplossing voor hun communicatie", zegt Edwin van Buren van Datel Access. "Beide bedrijven brengen hun specifieke expertise in, wat leidt tot één aanspreekpunt voor het gehele traject: van implementatie van de techniek tot en met het leveren van betrouwbare en beveiligde verbindingen. Klanten profiteren zo van de voordelen van IP-communicatie. Die liggen niet alleen in kostenbesparingen, maar ook in nieuwe diensten, waardoor medewerkers hun werk efficiënter en effectiever kunnen uitvoeren."

"De inbreng van Datel Access past naadloos bij onze dienstverlening", zegt Henk Nijveldt van All IP. "Klanten geven de voorkeur aan één leverancier voor hun totale communicatiebehoefte. Dat biedt overzicht en zekerheid. Door onze nauwe samenwerking met Datel Access is optimale ondersteuning op hardware en verbindingen voor klanten onder alle omstandigheden gewaarborgd."

###

Over Datel Access
Datel Access is sinds 1995 gespecialiseerd in beheer en integratie van data en telecom. Het bedrijf richt zich onder meer op gebieden als bereikbaarheidsmeting en -verbetering, besparingsanalyse, inventarisatie en het routeren van verkeer. Verder biedt Datel Access een breed scala van Voice over IP-oplossingen en SIPconnect voor zakelijke internettelefonie, maar ook traditionele telefoonsystemen, waaronder Ericsson en Samsung. In het eigen Network Operating Center vinden 24/7 monitoring en beheer plaats. Meer informatie: www.datelaccess.com

All IP Europe B.V
All IP Europe B.V levert bedrijven plaatsonafhankelijke datacommunicatie die maximaal beveiligd is. Daarvoor heeft het bedrijf een zwaarbeveiligd datacommunicatienetwerk voor xDSL opgezet, inclusief managed security services. Doordat ook mobiliteit aan belang wint en ondernemingen aan medewerkers overal veilige toegang willen bieden tot relevante gegevens, heeft All IP ook mobiele-datatechnologieën als UMTS en GPRS in het datacommunicatienetwerk geïntegreerd. Daarbij maakt het bedrijf gebruik van de kennis en ervaring van zusterbedrijf Galaxy Business Networks, dat zich primair richt op transparante mobiele communicatie.