Ingezonden persbericht


Persbericht

MegaSellers Business Groep levert privé pc's aan Lenovo medewerkers

Vianen, 3 november 2005 ---- Lenovo medewerkers in Nederland kunnen vanaf 1 november met het EmployeeBenefits pc-programma van de MegaSellers Business Groep voordelig hun privé pc en randapparatuur aanschaffen. Ook gepensioneerden en familieleden van de medewerkers kunnen van de regeling profiteren.

Lenovo wil het thuisgebruik van de pc voor haar medewerkers stimuleren. Dankzij de samenwerking met de MegaSellers Business Groep kunnen Lenovo medewerkers gebruikmaken van een speciale portal waarop ze tegen gereduceerde prijzen pc's en randapparatuur kunnen aanschaffen. De pc's die de medewerkers kunnen kopen zijn ThinkPad's en ThinkCentres van Lenovo.

In september werd de MegaSellers Business Groep IBM Warranty Service Partner. De MegaSellers Business Groep voert de (voornamelijk end-to-end) garantie en servicewerkzaamheden uit op Lenovo producten: de ThinkPads, ThinkCentre's en ThinkVisions, inclusief de bijbehorende opties. Door deze samenwerking werd de invulling van het EmployeeBenefits pc-programma mogelijk.

"De keuze voor de MegaSellers Business Groep wordt gedreven door de geboden mogelijkheden van een snelle orderafhandeling, service en goede logistieke dienstverlening aan onze medewerkers" aldus Hans van den Broek, general manager Lenovo Benelux.

Via de op maat gemaakte portal kunnen medewerkers de producten online bestellen. Desgewenst vragen ze de adviseurs van de MegaSellers Business Groep om advies of bezoeken ze de showroom in Vianen. Daarnaast zijn er voor Lenovo medewerkers goed bezochte demonstratiedagen georganiseerd. Na de aanschaf kunnen ze terecht bij de servicedesk van de MegaSellers Business Groep.

Over Lenovo

Lenovo (HKSE: 992)(ADR: LNVGY) is the world's third-largest personal computing company, with a business model built on innovation, operational efficiency and investment in emerging markets. Formed by Lenovo Group's acquisition of the former IBM Personal Computing Division, the company has major research centers in Yamato, Japan; Beijing, Shanghai and Shenzhen, China; and Raleigh, North Carolina, and develops, manufactures and markets reliable, high-quality, secure, and easy-to-use technology products and services worldwide. For more information, see www.lenovo.com.

Over de MegaSellers Business Groep

De MegaSellers Business Groep heeft meer dan 18 jaar ervaring in het MKB-segment. Met de onderdelen Business Solutions en Services helpt het bedrijf kleine en middelgrote organisaties processen te automatiseren, winstgevende beslissingen te nemen en groei te realiseren. Naast Business Solutions en Services biedt de MegaSellers Business Groep middels Business Computers ook oplossingen voor grote bedrijven met logistieke en migratie vraagstukken. De persoonlijke benadering van klanten, de soepele logistieke afhandeling en de technische en bedrijfsmatige kennis van de adviseurs zorgen voor een succesvolle implementatie.

Kijk voor meer informatie over de producten en diensten op: www.megasellers.nl