Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

ProClarity introduceert Online Resource Center voor Microsoft SQL Server 2005 Business Intelligence

Microsite biedt belangrijke informatie en best practices voor Microsoft Business Intelligence

's-Hertogenbosch, 3 november 2005 - ProClarity Corporation, een toonaangevende innovator binnen de BI-technologie (business intelligence), heeft onlangs de introductie aangekondigd van het Microsoft SQL Server 2005 Business Intelligence Resource Center. Dit Resource Center bevat de meest uiteenlopende informatie van deskundigen uit de sector, van vertegenwoordigers van Microsoft en van gelieerde partners over nieuwe functies, migratietips en best practices voor een succesvol gebruik van het Microsoft BI-platform.

Het Resource Center biedt tal van toolkits, opleidingen, whitepapers en informatieve webcasts. Alles is erop gericht om meer informatie te verschaffen over de nieuwe BI-mogelijkheden van SQL Server 2005.

"Met de release van SQL Server 2005 beschikken de gebruikers van SQL Server nu over enorm veel krachtige en geavanceerde BI-features", aldus Brian Biglin, Alliance Director van Hitachi Consulting. "Dit Resource Center is erop gericht om de mensen iets bij te brengen, zodat organisaties de geavanceerde BI-functies van SQL Server 2005 op een doeltreffende manier kunnen gebruiken en meer inzicht krijgen in de nieuwe BI-technologie van Microsoft."

De beschikbare SQL Server 2005-toolkits bestrijken onderwerpen als het Unified Dimensional Model (UDM), migratietips, datavisualisatie, en rapportage en analyses. Verder zijn extra best practices en onderzoeksrapporten beschikbaar die kunnen bijdragen tot een vlotte implementatie en een optimale benutting van de investering in SQL Server 2005. Ook webcasts zijn beschikbaar, zowel live als on demand, waarin deskundigen uit de sector ingaan op onderwerpen als:


- het doeltreffend communiceren van getallen: selectie van de beste weergave;


- het Unified Dimensional Model van SQL Server 2005: een revolutie in de business intelligence;


- Analysis Services 2005: het bouwen van cubes, van begin tot eind;


- praktische tips voor een naadloze migratie naar SQL Server 2005.

Kijk voor meer informatie over het SQL Server 2005 Resource Center op: http://www.proclarity.com/sqlserver2005/

ProClarity, de belangrijkste third-party analytic client voor het Microsoft-platform, heeft onlangs de beschikbaarheid aangekondigd van de bètaversie van ProClarity 6.1. Deze nieuwe versie is speciaal ontworpen om maximaal gebruik te maken van de verbeterde BI-functionaliteit van Microsoft SQL Server 2005. U kunt deze bètaversie aanvragen op: http://www.proclarity.com/yellowstone/

Over ProClarity Corporation
Door voort te bouwen op de kracht van het Microsoft BI-platform, geeft ProClarity organisaties via een eenvoudige, krachtige en aanpasbare interface inzicht in gegevens. Met ProClarity Analytics kunnen zakelijke professionals de bedrijfsprestaties bewaken, multidimensionale gegevens visualiseren en analyseren, alsook relationeel inzicht krijgen in hoofdoorzaken, terwijl bedrijfsanalisten definities en optimale analysewerkwijzen kunnen delen om zo een platform voor een structureel betere besluitvorming te bieden.

Naast haar hoofdkantoor in Boise, Idaho, heeft ProClarity regionale verkoop- en servicevestigingen in Noord-Amerika, Europa en het Aziatisch-Pacifische gebied. Het Internationale hoofdkantoor is gevestigd in 's-Hertogenbosch. Het in 1995 opgerichte ProClarity ondersteunt ruim 2000 klanten wereldwijd waaronder ABN AMRO, AT&T, Hewlett Packard, Reuters, Reckitt Benckiser en Siemens. Voor meer informatie gaat u naar www.proclarity.com of belt u +31 73 681 08 00.

###



Ingezonden persbericht