Ingezonden persbericht


Persbericht

BVO Training Center doet laptop cadeau aan cursisten

Bij het volgen van een MCSE of CCNP training krijgt iedere cursist een Dell laptop

Nieuwegein, 3 november 2005 --- Zonder extra kosten gaat BVO Training Center cursisten van een aantal specifieke cursussen voorzien van een laptop. Die computer is van belang voor het volgen van de cursus omdat veel trainingsactiviteiten online moeten worden uitgevoerd. Hierdoor valt deze actie niet over het stokje dat staatssecretaris Wijn voor dergelijke acties probeert te steken.

De laptop wordt uitgereikt aan cursisten van de trainingen MCSE (Microsoft Certified System Engineer) en CCNP (Cisco Certified Network Professional); bij deze laatste training ligt de nadruk op het beheer van de actieve delen van netwerken. Juist voor deze uitgebreide en relatief zware trainingen is een laptop van belang: veel activiteiten dienen online uitgevoerd te worden en er moet veel met praktijksituaties geoefend worden.

De laatste tijd is er veel te doen geweest over een mogelijk alternatief voor de oude pc-privé regeling. Een jaar na de afschaffing van de fiscale aftrek blijkt er nog steeds behoefte te zijn aan een dergelijke voorziening. Toch maken de overheid en de belastingdienst nieuwe initiatieven moeilijk. Maar voor Rik Boelhouwer, directeur van BVO, is het zo klaar als een klontje: "Zolang een pc onderdeel uitmaakt van het cursusmateriaal en de cursus zonder dit materiaal niet gevolgd kan worden zie ik geen probleem. De cursussen hebben een zakelijk doel. Veel activiteiten moeten online worden uitgevoerd. Ik heb wel eens meegemaakt dat een cursist geen pc had. Dan lukt het dus niet."

De actie blijkt enorm aan te slaan. BVO heeft inmiddels tientallen aanmeldingen ontvangen. "Dit komt waarschijnlijk doordat de cursisten (of hun werkgevers) niets extra's hoeven te betalen. Het is echt een gratis laptop die je krijgt. Ik zou het dan ook wel weten", lacht Boelhouwer.

Over BVO

BVO Training Center is een belangrijke ICT-opleider voor automatiseringsspecialisten en IT-gebruikers. Het bedrijf verzorgt trainingen voor systeembeheer, programmering, internetontwerp en Microsoft-toepassingen, zowel in standaard- als in maatwerktrajecten. Het bedrijf is in 1990 opgericht en heeft veel opzien gebaard met het trainingsprogramma Bootcamp, een cursusversneller die niet alleen leidt tot veel tijdwinst, maar ook tot aanzienlijk lagere kosten. BVO was indertijd de grondlegger en pionier van dit leersysteem. Momenteel maakt het bedrijf een sterke groei door. BVO heeft in de eerste zes maanden van dit jaar de omzet met 60% kunnen laten groeien vergeleken met dezelfde periode van vorig jaar. BVO Training Center is een gecertificeerde opleider voor Microsoft en Linux. In samenwerking met Hogeschool NOVI biedt BVO tevens de kopstudie Informatica aan. Meer informatie kunt u vinden op www.bvo.nl.

BVO Training Center B.V.

Rik Boelhouwer

Dukatenburg 99

3437 AB Nieuwegein

t: (030) 600 91 00

e: boelhouwer@bvo.nl

Lubbers & De Jong BV

Maartje van Oeveren

Keizersgracht 219

1016 DV Amsterdam

t: (020) 421 05 65

e: maartje@l-dj.nl
Vriendelijke groeten,

Maartje van Oeveren
Lubbers & De Jong Communicatie
Keizersgracht 219
1016 DV Amsterdam

Tel: 020 421 05 65
Fax: 020 638 84 17
Email: Maartje@l-dj.nl

Internet: www.l-dj.nl