3 e persbericht van donderdag 3 november 2005

Eindhoven 03-11-2005 - Berichten uit de regio

Eindhoven: Twee mannen opgepakt na vechtpartij en vernieling ruit

Donderdag rond 17.45 uur zijn in de Lierstraat twee mannen ( 33 en 26 jaar oud) uit Eindhoven aangehouden. De twee kregen ruzie met een buurman nadat die kwam klagen over geluidsoverlast. Bij de buurman werd een ruit van zijn woning ingegooid en er vielen over en weer klappen. Andere buurtbewoners die op het tumult afkwamen werden agressief benaderd door de twee. Enkele buurtbewoners werden daarbij geslagen. Een politieman die de ruziënde mannen probeerde te scheiden werd door een van de twee verdachten tegen zijn hoofd geslagen. De twee mannen werden door politieagenten aangehouden en ze zijn voor verder onderzoek de cel ingegaan.

Eindhoven: Diefstal auto

Donderdag tussen 8.00 en 12.15 uur is in de Robert Stolzlaan een grijze Suzuki Alto met het kenteken FX-DJ-10 gestolen.

Casteren: Snelheidscontrole

Donderdag tussen 13.00 en 14.30 uur heeft de politie een snelheidscontrole gehouden in De Gagelvelden in Casteren. Er zijn 24 bestuurders op de bon gezet. Ter plaatse geldt een maximum snelheid van 80 km/u.

Heusden: Plasmascherm gestolen

Donderdagmiddag tussen 14.15 en 15.30 uur is ingebroken in een woning aan de Vlosbergweg in Heusden. De inbrekers braken een deur open. Ze hebben een plasmascherm en een home cinemaset gestolen.