Gemeente Son en Breugel


Oproep aan alle verenigingen van Son en Breugel

Onze gemeente is binnenkort een fraaie kiosk rijker, die het centrum van Son en Breugel een nog mooier aanzien geeft en straks het middelpunt wordt van tal van activiteiten.
Inmiddels is op instigatie van het gemeentebestuur een commissie in het leven geroepen, (Beheer en Activiteiten Commissie Kiosk, kortweg B.A.C.K.) die zich bezig houdt met de coördinatie van alles wat zich op en rond deze kiosk zal gaan afspelen.
De allereerste opdracht van de commissie is het organiseren van een groots openingsfeest, op zondagmiddag 6 november a.s. Men is daarmee druk doende.
De commissie wil alle verenigingen ervan op de hoogte brengen, dat de nieuwe kiosk in de toekomst open zal staan en benut kan worden voor alle activiteiten van alle verenigingen, groepen en geledingen uit Son en Breugel en dat tal van activiteiten op touw kunnen worden gezet, waarvan de nieuwe kiosk het middelpunt c.q. het podium kan zijn. De commissie staat uiteraard open voor uw suggesties en uw eigen creatieve ideeën in deze zijn bijzonder welkom. In alle gevallen dient u uiteraard wel t.a.v. planning, organisatie etc. tijdig contact op te nemen met de commissie, die het programma op en rond de kiosk zal coördineren. In principe kunnen er activiteiten georganiseerd worden van 1 mei tot 1 oktober.
Voor informatie kunt u zich te allen tijde wenden tot het secretariaat van de commissie, Ineke Louwers, Kloosterstraat 22 tel. 476142, e-mail louwersineke@hotmail.com en voor aanmelding van activiteiten bij Hans Merks, Vestzaktheater, tel. 0499 473248, e-mail hans-merks@planet.nl. Samen met u allen wil de commissie trachten van de kiosk een bruisend middelpunt te maken van het dorpsleven van Son en Breugel. Uw inbreng kan daaraan ongetwijfeld een grote bijdrage leveren.