Politie Rotterdam Rijnmond

Uitgave zondag 6 november

* TWEE ZWAAR GEWONDEN NA AANRIJDING
ROTTERDAM - Bij een aanrijding op de Vlambloem zijn zaterdagmiddag een 20-jarige Rotterdammer en een 15-jarige jongen uit Alphen aan den Rijn zwaar gewond geraakt. Door nog onbekende oorzaak reed de motor, waarop de 20-jarige motorrijder en de 15-jarige passagier, frontaal tegen een personenauto. De jongen liep hierbij onder meer gebroken bekken op. De Rotterdammer liep onder meer hersenletsel en een ingeklapte long op. De twee gewonden zijn allebei overgebracht naar het Erasmus Medisch Centrum. De Technische Ongevallendienst van de Verkeerspolitie stelt een nader onderzoek in.


* POLITIE HOUDT VERDACHTEN WONINGINBRAAK AAN

Politiemensen van het district Noord hebben zaterdagavond drie Amsterdammers (23, 28 en 33 jaar oud) aangehouden na de inbraak in een woning aan de Pompenburg.
Een getuige meldde rond elf uur dat er werd ingebroken in de woning. Door de politie werd meteen een onderzoek ingesteld en de omgeving met diverse voertuigen afgesloten. De verdachten waren na de inbraak weggegaan met onder meer sieraden maar kwamen, mede dankzij de hulp van de getuige, niet ver. Het drietal is op de Katshoek aangehouden en meegenomen naar het politie. Hier zijn ze ingesloten.