Gemeente Oostzaan


1 november 2005

* De nieuwe gemeentegids is weer in Oostzaan verspreid.
* maandag 7 november vergadert de gemeenteraad over de begroting 2006

* dinsdag 8 november om 13.30 uur vergadert de commissie Ouderen, Wvg-gerechtigden en Gehandicapten

* dinsdag 8 november 2005 om 14.00 uur vergadert de welstandscommissie kring Zaanstad

* Informatie gemeentelijke belastingen

* Collectevergunning


---

Nieuwe gemeentegids
De nieuwe gemeentegids is weer in Oostzaan verspreid. Heeft u geen gids ontvangen, dan kunt u er een afhalen op het gemeentehuis. Heeft u aanvullingen of verbeteringen, dan kunt u gebruik maken van het reactieformulier achter in de gids.


---

Gemeenteraad
Op maandag 7 november vergadert de gemeenteraad over de begroting 2006. De vergadering start om 09.30 uur en wordt gehouden in verzorgingshuis Evean Lishof, Lisweg 253. U bent van harte welkom om bij deze vergadering aanwezig te zijn. In de Kompas van 18 oktober jl. is een rubriek opgenomen over wat de gemeente in 2006 wil bereiken. Radio9 zendt de begrotingsbehandeling live uit! Radio9 is te ontvangen via de ether (106,4) en kabel (103,3 fm)
Indien u van het spreekrecht gebruik wilt maken, kunt u dit tot 2 werkdagen voor de vergadering aan de griffier ( mevr. A. Makenbach) melden. Vermeld hierbij uw naam, adres en telefoonnummer en het onderwerp waarover u het woord wilt voeren. Er kan alleen op onderwerpen worden ingesproken die voor de vergadering zijn geagendeerd.


---

Commissie ouderen, wvg-gerechtigden en gehandicapten Op dinsdag 8 november om 13.30 uur vergadert de commissie Ouderen, Wvg-gerechtigden en Gehandicapten Oostzaan in het Bartel Jacobszcentrum naast de Protestantse Kerk. Op de agenda staan de plannen voor de nieuwe Lishof (opnieuw geagendeerd) en overleg over de cliëntenparticipatie in het kader van de nieuwe Wet maatschappelijke ondersteuning. De vergadering is openbaar.

---

Vergadering welstandscommissie
De welstandscommissie kring Zaanstad vergadert op dinsdag 8 november 2005 om 14.00 uur. De vergadering is openbaar en wordt gehouden op het Stadskantoor Zaanstad, Ebbehout 29, 1507 EA Zaandam. Bij het opstellen van deze publicatie is nog niet bekend welke bouwplannen behandeld worden. Informatie hierover kunt u krijgen bij de medewerkers van de cluster Bouwen, wonen en milieu, tel: (075) 684 77 77.


---

Informatie gemeentelijke belastingen
In week 43 zijn de aanslagen voor de Afvalstoffenheffing 3e kwartaal 2005 bezorgd. Een eventuele specificatienota ontvangt u mogelijk apart van de aanslag. Als u geen aanslag en/of specificatienota heeft ontvangen, meldt u dit dan. Ook als u geen aanslag heeft ontvangen, bent u verplicht te betalen. Voor inlichtingen over de aanslag of het opvragen van een kopie, kunt u op werkdagen tussen 8.45 en 12.00 uur terecht op het gemeentehuis of bellen, tel: (075) 684 77 15.

Terug naar boven

---

Collectevergunning
Van 7 t/m 12 november collecteert de Stichting Alzheimer Nederland.

Terug naar boven