Gemeente Aalten


31-10-2005
Commissie Zorg, Onderwijs en Welzijn
Op dinsdag 8 november a.s. vergadert de gecombineerde commissie ZOW / OWM / F&B/ ROV.
De vergadering is in het gemeentehuis van Aalten, begint om 20.00 uur en is openbaar. In deze gecombineerde commissievergadering - waarin alle commissies vertegenwoordigd zijn - zal slechts één agendapunt aan de orde komen ,nl. : "de huisvesting van de basisscholen in Dinxperlo".

Uitnodiging
Op dinsdag 8 november a.s. vergadert de gecombineerde commissie ZOW / OWM / F&B/ ROV.
De vergadering is in het gemeentehuis van Aalten, begint om 20.00 uur en is openbaar.
U bent van harte welkom.

In deze gecombineerde commissievergadering - waarin alle commissies vertegenwoordigd zijn - zal slechts één agendapunt aan de orde komen ,nl. : "de huisvesting van de basisscholen in Dinxperlo". Er is gekozen voor een gecombineerde vergadering omdat bij dit onderwerp alle commissies op hun vakgebied aan de raad advies dienen te geven nl. onderwijskundig, op gebied van verkeersmaat-regelen, van Financiën en bestemmingsplantechnisch/vergunningverlening. Het college stelt voor om de 2 p.c.-scholen Ds van Dijkschool en 't Welink samen te voegen op de locatie van de Ds van Dijkschool en de katholieke St. Liboriusschool en de openbare school De Wegwijzer op de locatie van de Liboriusschool.

Inspraak
U kunt, als u dat wilt, over dit onderwerp het woord voeren maar dan moet u dat wel even tevoren melden aan de commissiegriffier.

Ter inzage stukken.
Al de stukken, die op dit onderwerp betrekking hebben en ook de stukken van de andere agendapunten liggen tot aan de vergadering gedurende kantoortijd voor iedereen ter inzage in het gemeentehuis van Aalten.