Gemeente Boekel


Regionale ontmoetingsdag voor mantelzorgers in Noord-Oost Brabant op 8 november a.s.

Op dinsdag 8 november a.s. zal er voor alle mantelzorgers uit de regio een feestelijke ontmoetingsdag georganiseerd worden. De bijeenkomst wordt aangeboden door de Steunpunten Mantelzorg in samenwerking met LOT/Xzorg, vereniging van mantelzorgers. De dag zal plaatsvinden in Fitland Party Events te Mill. Graag willen wij u allen uitnodigen om aan deze speciale dag mee te doen.

Het programma van deze dag
In de sportieve accommodatie van Fitland is er voldoende gelegenheid om op een ontspannen manier met elkaar kennis te maken en van gedachten te wisselen. Naast diverse leuke workshops, wordt u op verschillende wijze geïnformeerd over onderwerpen die met mantelzorg te maken hebben. Ook kunt u kennismaken met de Steunpunten Mantelzorg uit de regio. Tevens is een medewerker van de Mantelzorglijn aanwezig waarbij u voor een persoonlijk gesprek of advies terecht kunt. In de ochtend bieden wij u een gezamenlijk programma, voornamelijk bedoeld voor ontmoeting en uitwisseling. Tijdens "De stand van zaken in mantelzorgland" gaan wij graag met u in gesprek. In de middag kunt u genieten van bewegingsactiviteiten, creatieve en informatieve workshops. Kortom: er is voor elk wat wils! We sluiten de dag af met een woordje, drankje en muziek Deze dag wordt u volledig verzorgd aangeboden. Inclusief koffie, thee, uitgebreide lunch, drankje, muziek. Datum: dinsdag 8 november
Plaats: Fitland, Hoogveldseweg 1 te Mill
Tijd: 10.00 - 16.30 uur
Entree: ¤ 5,-- per persoon, te voldoen bij binnenkomst Opgave: alleen schriftelijk via inschrijfformulier (dit is mogelijk tot 25 oktober 2005) Dit inschrijfformulier kunt u aanvragen bij: LOT/Xzorg, bereikbaar op telefoonnummer 030 - 6592222 of via mail i.goedhart@mantelzorg-lot.nl Ook kunt u hier terecht met al uw vragen. Reageert u snel, inschrijving geschiedt op volgorde van binnenkomst vol is vol! Helaas kunnen we, wegens groot enthousiasme, geen mensen laten komen die geen mantelzorger zijn (dus ook geen verzorgenden).