Ingezonden persbericht


Wijziging op uitzendtijden 'Slapen bij Frans Bauer' Dinsdag 8 november 21.35 uur
Dinsdag 15 november 21.35 uur
Dinsdag 22 november 21.35 uur
Dinsdag 29 november 20.30 uur
Dinsdag 6 december 20.30 uur
Dinsdag 13 december 20.30 uur

Laren, 7 november 2005

Talpa TV registreert actie van Radio 538:
ZES KEER 'SLAPEN BIJ FRANS BAUER'

Vanwege het grote succes van de Radio 538-actie 'Slapen bij Frans Bauer' zendt Talpa TV vanaf morgen, 8 november, zes dinsdagavonden een gelijknamige registratie daarvan uit. De actie staat in het licht van de promotie van de nieuwe Bauer-CD 'Om van te dromen'. In dat kader heeft Radio 538-deejay Edwin Evers afgelopen vrijdag twee overnachtingen in de logeerkamer van de familie Bauer in het Brabantse Fijnaart weggegeven. In het verslag van 'Slapen bij Frans Bauer' zien we ook hoe Frans zelf bij zijn fans in het land gaat testen hoe hij ontvangen zou worden als logee. Uiteindelijk krijgen enkele gelukkigen echt de kans om een nacht door te brengen in huize Bauer.

'Slapen bij Frans Bauer' - vanaf 8 november, wekelijks op dinsdag om 20.30 uur bij Talpa TV, 4 x 25 minuten, gevolgd door 2 x 50 minuten.

Talpa TV maakt deel uit van Talpa Media Holding. De belangrijkste onderdelen daarvan zijn de radiodivisie met zenders in Nederland, België en Denemarken, en het Nederlandse televisiestation Talpa. Daarnaast zijn binnen Talpa Media afzonderlijke divisies opgezet voor muziek, voor de ontwikkeling van content - onder meer voor televisie - en voor cross media-activiteiten. Talpa kent nu twee takken, waarvan Talpa Media er een is. De andere is vermogensbeheerder Talpa Capital. _________________