Ingezonden persbericht


Persbericht

8 november 2005

Ontrack Data Recovery introduceert PowerControls(TM) versie 4.0

~ Nieuwe software versie biedt verbeterde zoek- en rapportagefunctionaliteit naast uitgebreide e-mailsysteemondersteuning ~

Ontrack Data Recovery, 's werelds grootste data recovery-expert, introduceert Ontrack® PowerControls(TM) 4.0, een nieuwe versie van zijn veelgebruikte mailbox recovery tool. Met deze verbeterde versie kunnen Microsoft® Exchange-beheerders tijd besparen en betere recoveryprestaties leveren door betere zoek- en rapportagemogelijkheden en uitgebreide ondersteuning voor de back-upformaten van CommVault® Galaxy(TM) en UltraBac Software.

PowerControls, dat het predikaat 'Verified for Microsoft Windows XP' heeft, wordt door IT-professionals gebruikt bij het snel en gemakkelijk zoeken, kopiëren en herstellen van berichten of individuele mailbox-onderdelen vanuit iedere vroegere, volledige back-up, eerder opgezette databases (.edb) en Information Store-bestanden. Het programma vereist geen aanpassingen aan de bestaande Exchange Server of back-uparchitectuur, vermindert de hersteltijd aanzienlijk en maakt brick-level back-ups overbodig. Verder minimaliseert PowerControls door de geavanceerde zoekfunctionaliteit de tijd die nodig is om e-mail te lokaliseren die voldoet aan bepaalde criteria. Bovendien is een Exchange recovery server bij deze oplossing overbodig.

"E-mailmanagement blijft een uitdagende taak voor opslagbeheerders omdat de eisen voor opslag steeds complexer en uitgebreider worden" aldus Jim Reinert, senior director software en services bij Ontrack Data Recovery. "Power Controls 4.0 vergemakkelijkt e-mailmanagement door beheerders meer controle te geven over hun opslagomgeving. De uitgebreide zoekmogelijkheden in de nieuwste versie van PowerControls maken een snellere reactie op herstelaanvragen mogelijk."

(236 woorden)

BERICHT VOOR DE REDACTIE

PowerControls 4.0 heeft naast de kenmerken en voordelen van het huidige product, ook:

New ExtractWizard Agenten voor CommVault® Galaxy(TM) en UltraBac Software PowerControls 4.0 biedt nu ExtractWizard-ondersteuning voor zowel CommVault® Galaxy(TM) als back-upformaten voor UltraBac Software. ExtractWizard ondersteunt negen verschillende soorten back-upformaten en helpt de Microsoft Exchange Server Information Store data vanaf back-ups op tape of schijf terug te zetten naar elke willekeurige locatie (bijvoorbeeld machine, partitie of map). Daarmee elimineert het de noodzaak om back-ups op te slaan op een identieke Exchange Server, ook wel bekend als 'recovery-server'. PowerControls biedt de snelste methode voor het terugvinden en herstellen van berichten van CommVault Galaxy en UltraBac. Voor de gebruiker van deze veelgebruikte e-mailback-upoplossing wordt het eenvoudiger te voldoen aan relevante regelgevingen. Ondersteuning is ook verkrijgbaar voor de back-upformaten Microsoft® NT Backup, Veritas BackupExec(TM), Legato Networker®, Computer Associates® BrightStor(TM)ARCServe®, Veritas NetBackup(TM), IBM® Tivoli(TM) en HP OpenView Storage Data Protector.

Uitgebreide zoekfunctionaliteit
PowerControls zoekt in de tekst van attachments naar door de gebruiker opgegeven steekwoorden en zinnen. Het nieuwe 'Search In'-selectievakje maakt het voor gebruikers mogelijk om in de tekst van een attachment te zoeken, naast het zoeken in het onderwerp van het bericht, de tekst van de mail en de naam van de attachments. Hierdoor is iedere zoekcombinatie mogelijk.

Rapportage
PowerControls biedt nu de mogelijkheid om offline data-opslagrapportages te maken met statistische analyses (aantal berichten, attachmentinformatie, omvang, etc) van ieder mogelijke combinatie van opslagberichten. De voordelen van deze toepassing zijn onder andere het minimaliseren van de tijd die nodig is om administratieve informatie over de gebruikersaccount te verkrijgen en het minimaliseren van de benodigde tijd voor het verkrijgen van gedetailleerde accountgegevens en gebruikerstatistieken. Dit is het eerste product waarbij dit offline van de Exchange Server gedaan kan worden.

Openbare mappen als doel
PowerControls staat de gebruiker toe openbare mappen te openen om openbare mappen of berichten te herstellen. Hierdoor zijn gebruikers in staat complete mappen of individuele bestanden te herstellen vanuit een .pub database naar een openbare map. Alle rechten en berichten uit de map worden omgezet naar de doelmappen. Daarnaast kunnen gebruikers berichten van iedere brondatabase of zoekresultaat kopiëren naar een openbare map.

Prijzen en beschikbaarheid
Verschillende versies van PowerControls 4.0 zijn verkrijgbaar vanaf $950 voor 100 mailboxen. Bezoek voor meer informatie de site van Ontrack: www.ontrack.co.uk/powercontrols

Over Ontrack Data Recovery(TM)
Ontrack Data Recovery is een toonaangevende, wereldwijde aanbieder van data recovery-diensten en oplossingen. Het bedrijf kan verloren of gecorrumpeerde data van ieder besturingssysteem en van ieder type storage-apparaat terughalen met zijn doe-het-zelf, remote en in-lab oplossingen.

Ontrack Data Recovery is een merknaam van Kroll Ontrack Inc., die opereert als de 'Technology Services Group' van Kroll Inc., de wereldwijde specialist in risico- en verzekeringsdiensten.

Voor meer informatie over Ontrack Data Recovery kunt u een bezoek brengen aan de website: http://www.ontrack.co.uk .

Voor verdere persinformatie, fotografie of een interview kunt u contact opnemen met Cathelijne van den Bosch bij LEWIS, het IT PR bureau.

Tel: +31 (0)40 235 46 00 Fax: +31 (0)40 235 46 01 E-mail: cathelijnev@lewispr.com Website: http://www.lewispr.com

LEWIS - Global Public Relations

Hoevenweg 23
5652 AW Eindhoven
Nederland

Tel: +31 40 235 46 00
Fax: +31 40 235 46 01
Web: www.lewispr.com