Ingezonden persbericht

Generation:3 Groei in Europa start vanuit Nederland

BAARN, 20051107 -- De overeenkomst met HT Groep en de opening van een nieuwe locatie in Nederland zijn de eerste stappen om toekomstige ontwikkelingen het hoofd te bieden Generation:3 heeft recent een uitbreidingsprogramma in Europa gelanceerd. Dit begint met de opening van een nieuwe locatie in Baarn en een samenwerkingsovereenkomst met HT Groep, die de eerste partner in Nederland wordt. De locatie bevindt zicht in het hart van Europa waar bedrijven bereid zijn om te investeren in infrastructuur en organisatie van de IT-sector om hun concurrentiepositie te verbeteren en om een sterke rol te spelen in nieuwe marktontwikkelingen.


"De internationale projecten die wij aan het ontwikkelen zijn stellen ons in staat om de interesse te demonstreren in onze methode, Technology-2-Business, en in de services die wij kunnen aanbieden. Anders dan wat wij in Italië zien, zijn de Managers in andere Europese landen zich meer bewust van het feit dat ICT de onderneming moet ondersteunen en moet leiden tot tastbare resultaten in een redelijk korte tijd." (Mr. Claudio Franzoni, Managing Partner of Generation:3)

De samenwerking tussen Generation:3 en HT Groep komt voort uit een samensmelting van innovatieve oplossingen en een onbevooroordeelde houding jegens verandering en kan daarom positieve resultaten genereren. Feitelijk, het combineren van de beide werkmethoden leidt tot een succesvol partnership welke in staat is om unieke diensten te leveren op de internationale markt. De benadering van HT Groep bestaat uit het gebruiken van de bestaande human resources van de organisatie door middel van samenwerking en relationship management. De uitkomst van deze benadering is het startpunt voor de methode van Generation:3. Op basis van de verworven resultaten kan Generation:3 de meest geschikte technologische oplossingen (IT structuur) definiëren en voorstellen om de gestelde doelen te bereiken.

In deze nieuwe onderneming zal Generation:3 specifiek de nieuwe en veelbelovende mogelijkheden van de financiële markt verkennen, daar waar HT Groep de specifieke know-how en deskundigheid in heeft.

Generation:3 werkt momenteel vanuit Basel, Milaan en Rome. Een nieuwe locatie is binnenkort gepland in Hongarije.




HTGroep NV