Gemeente Bladel


30-km zone Netersel

De gemeente Bladel wil de hele bebouwde kom van Netersel inrichten als 30-km zone. Het verlagen van de snelheid vermindert de kans op ongevallen en draagt bij aan de verkeersveiligheid. Om te zorgen dat er ook 30-km wordt gereden neemt de gemeente ondersteunende maatregelen zoals het plaatsen van plateau's en drempels op kruispunten en komgrenzen.

Informatiemiddag 9 november

Het 30-km plan ligt vanaf 31 oktober 2005 voor iedereen gedurende 6 weken ter inzage bij de Centrale Balie in het gemeentehuis te Bladel. Op woensdag 9 november bent u tussen 16:00 en 18:00 uur van harte welkom bij de informatiemiddag in de hal van het gemeentehuis. U kunt deze middag binnenlopen voor meer informatie en uitleg. Hiervoor hoeft u zich vooraf niet aan te melden.

Als u niet op de informatiemiddag aanwezig kunt zijn maar toch behoefte hebt aan informatie, kunt u contact opnemen met de heer R. Mallens van de afdeling Openbare Werken, tel. 0497-361663.

Tegen het besluit tot het nemen van een verkeersmaatregel kunnen belanghebbenden op grond van de Algemene wet bestuursrecht gedurende een termijn van zes weken na bekendmaking van de verkeersmaatregel een gemotiveerd bezwaarschrift indienen bij het College van burgemeester en wethouders, Postbus 11, 5530 AA Bladel. Het bezwaarschrift moet ondertekend zijn en dient ten minste te bevatten uw naam en adres, het besluit waartegen u bezwaar maakt en de gronden van het bezwaar.


---