Gemeente Amsterdam

Benefietconcert Patricia Vlasman

Artiesten treden belangeloos op voor ernstig zieke vrouw

7 november 2005
---
Persbericht Aanstaande woensdag 9 november 2005 vindt in de Heineken Music Hall het benefietconcert plaats voor Patricia Vlasman.

Een groot aantal artiesten treedt belangeloos op om Patricia aan voldoende Glennis Grace

financiële middelen te helpen om in de Verenigde Staten aan haar hartkwaal te worden geholpen. Het is voor het eerst dat zo'n groot concert wordt georganiseerd voor een volstrekt onbekende Nederlander.

Patricia Vlasman's hart kan - als gevolg van de aandoening hypertrofische cardiomyopathie - er binnenkort mee ophouden. In Nederland komt Patricia alleen in aanmerking voor een risicovolle harttransplantatie. In de Verenigde Staten worden echter patiënten met dezelfde hartaandoening succesvol behandeld, zonder dat er een harttransplantatie aan te pas komt. Haar ziektekostenverzekeraar is evenwel niet van plan een behandeling in de Verenigde Staten te vergoeden.

De avond begint om 20 uur en zal om 23.45 worden afgesloten. Optredens worden onder meer verzorgd door: * Ali B & GIO & Brace Ali B * Di-Rect * Glennis Grace * BIRGIT * Robert Leroy * Kasba * Peter Beense * Yes-R * Mick Harren, * Dansgroep Ish, * Quincy, * Mark Dakriet * EliZe

Yes-R Presentatie: Wim Bohnenn, Samira Abbos en Sophie Hillbrand.

Meer informatie op:

www.stichtingwarmhart.nl