Eemland noord 10.15 uur

Utrecht 09-11-2005 - Nieuwsberichten district Eemland noord

Verkeerscontrole

BAARN/SOEST- Op de Torenlaan en de Vredehofstraat werd dinsdagochtend van 09.15 tot 12.15 uur een verkeerscontrole gehouden. Op deze locatie werden 19 bekeuringen uitgeschreven voor o.a rijden zonder gordel en het rijden zonder rijbewijs.

Winkeldief

BAARN- Op de Turfstraat werd dinsdagmiddag een man aangehouden nadat hij vermoedelijk goederen had gestolen uit meerdere winkels in Baarn. De politie kreeg de melding dat de dief omstreeks 13.45 uur uit een winkel aan de Laanstraat. De man was weggelopen met een magnetron in zijn hand. Agenten keken uit naar de man en troffen hem aan op de Turfstraat. Hij had ook nog een broodbakmachine bij zich. Deze is vermoedelijk ook gestolen uit een andere winkel. De man werd ingesloten voor verhoor.

Valse kentekenplaten

SOEST- Op woensdagochtend werd een man aangehouden omdat hij valse kentekenplaten op zijn auto had zitten. Omstreeks 11.10 uur werd de 21-jarige automobilist uit Soest gecontroleerd op de Vredehofstraat. De man werd aangesproken omdat hij reed zonder gordel. Uit onderzoek bleek dat hij valse kentekenplaten op zijn auto had zitten. De man werd aangehouden. Onderzoek wees uit dat hij nog meer strafbare feiten had gepleegd. Hij had o.a. getankt zonder te betalen bij een tankstation aan de Biltseweg. De man is ingesloten voor verhoor.