Gemeente Harderwijk


Milieurapport Waterfront-Noord

Ter uitvoering van de richtlijn Strategische Milieubeoordeling is een milieurapport voor het in voorbereiding zijnde bestemmingsplan Waterfront-Noord opgesteld. In dit rapport worden de effecten van voorgestane activiteiten op het milieu in beeld gebracht. Het betreffende gebied omvat globaal het Veluwemeer, voor zover vallend binnen de gemeentegrenzen, en het grootste deel van de Mheenlanden gelegen langs het Veluwemeer.

Het rapport Strategische Milieubeoordeling Waterfront-Noord ligt vanaf 7 november 2005 gedurende zes weken voor een ieder tijdens de openingsuren ter inzage in de stadswinkel van het stadhuis. Tijdens de inzage termijn kan een ieder omtrent voornoemd milieurapport schriftelijk zijn/haar zienswijze kenbaar maken bij de gemeenteraad. Desgewenst kan worden volstaan met een mondelinge zienswijze.

Voor nadere informatie kunt u zich tijdens kantooruren, met uitzondering van de vrijdag, wenden tot mevrouw drs. H. van der Voort van het Programmabureau Waterfront, tel. 0341-411141.