Nieuw initiatief live entertainment tickets via Internet

Topticketline

Schiphol-Rijk, 9 november 2005

TopTicketLine is de eerste ticketingorganisatie in Nederland die klanten de mogelijkheid biedt tot betaling via iDEAL.

iDEAL is de meest recente manier om via Internetbankieren aankopen af te rekenen. Het is een initiatief van drie van de grootste Nederlandse banken, ABN AMRO, Postbank en Rabobank. De klant krijgt hiermee - naast de al bestaande credit card optie - een extra, makkelijke en snelle manier om zijn tickets voor live-entertainment te betalen via een beveiligde omgeving op Internet.

Een toenemend aantal consumenten regelt zijn bankzaken via Internet en daarom wil TopTicketLine met iDEAL het betalingsgemak voor haar klanten verder vergroten. De consument kan vanaf nu bij TopTicketLine voor vele soorten live-entertainment - theater, sport, cultuur, concerten, beurzen en attracties - on-line tickets bestellen en meteen betalen.

Consumenten kunnen voor reserveringen van TopTicketLine's volledige aanbod aan live-entertainment 24 uur per dag en 7 dagen per week terecht op de website www.topticketline.nl. TopTicketLine is onderdeel van Stage Entertainment, Joop van den Ende's internationale live entertainmentonderneming.

Gedetailleerde informatie over het veilig online betalen met iDEAL is te vinden op de website www.iDEAL-betalen.nl

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Ronald van Ingen
Manager Finance
TopTicketLine

020- 206 10 50