Nederlandse Kankerbestrijding


21e goede doelen concert

Rotterdam

09 november

Op 9 november vindt voor de 21e keer het goede doelen concert plaats in de Doelen in Rotterdam! Hiermee wordt de traditie voortgezet en kunt u opnieuw een prachtig licht klassiek concert verwachten in een sfeervolle entourage.

KWF Kankerbestrijding heeft in The Music Drive een geschikte uitvoerende producent weten te vinden voor de gehele organisatie van het Goede Doelen Concert. The Music Drive zal u onder de bezielende leiding van Jan Mulder, het Mulder Consort en The Cathedral Singers een avond vol muzikaal avontuur brengen. U kunt luisteren naar muzikale gasten waaronder Louis van Dijk, Rob van Dijk, Klaas-Jan Mulder en wereldkampioen kunstfluiten Geert Chatrou. Daarnaast is er een speciaal gastoptreden van Ralph van Manen. Ralph beweegt zich reeds meer dan 15 jaar in het muziekvak als singer en songwriter voor zowel nationale als internationale artiesten. In Amerika wist hij door te breken met de song Testify to love. Een aantal van zijn prachtige songs zal hij o.a. samen met het Mulder Consort tijdens het Goede Doelen Concert aan u ten gehore brengen.

U kunt KWF Kankerbestrijding via het Goede Doelen Concert ondersteunen op de volgende wijze:


* reservering van VIP kaarten à 97,50
(tijdens de avond van het concert bent u als speciale gast welkom in de VIP ruimte. Met een hapje en een drankje bent u in het gezelschap van de artiesten van deze avond en ontvangt u tevens een attentie als aandenken aan het 21e Goede Doelen Concert)
* reservering van 1e- ( 32,50) en 2e rangs-kaarten ( 27,50) (de indeling van 1e en 2e rangs-kaarten is op basis van kennis en ervaring van De Doelen)

Kortom, voldoende mogelijkheden voor u om bij te dragen aan het succes van deze avond, zodat KWF Kankerbestrijding haar werk ook door u kan voortzetten en uitbreiden.

Informatie & Reserveringen
The Music Drive
Telefoon: 036-5 475 593 (bereikbaar op werkdagen van 09.00 tot 21.30 uur)

of

Kassa De Doelen
Telefoon: 010-217 17 17