Scarlet zet MaxBills factureringssysteem in...

Maxbill

Scarlet zet MaxBills factureringssysteem in voor mobiele, vaste en IP-diensten

LELYSTAD, Nederland, November 9/PRNewswire/ --


- MaxBills draadloze Baseline ondersteunt Scarlets uitbreiding in de mobiele markt

Scarlet, een toonaangevende dienstverlener in telecommunicatie in België en Nederland, heeft zijn mobiele klanten gedurende het afgelopen jaar gemigreerd naar hun bestaande convergent platform voor klantenservice en facturering van MaxBill. Scarlet is een pionier in zowel Nederland als België door de lancering van een gebundeld dienstenpakket, opgebouwd uit telefoonverbinding, DSL, VoDSL, digitale televisie en mobiele diensten in één pakket. Dit dienstenpakket onder de naam 'Scarlet One' is een duidelijk en doorzichtig aanbod aan de klanten van Scarlet.

Door de draadloze Baseline van MaxBill naast het bestaande MaxBill-platform in te zetten betreedt Scarlet een geheel nieuwe markt met slechts marginale inspanning wat betreft de investering en ontwikkeling in IT. De naadloze integratie van het draadloze pakket maakt overlappende kortingen mogelijk en een gecombineerde factuur.

MaxBills innovatieve Baseline-module en architecturale flexibiliteit zijn belangrijke factoren bij het bevorderen van de groei van Scarlets duurzame zakelijke mogelijkheden. Deze op Baseline draaiende architectuur wordt doeltreffend toegepast door MaxBill in verscheidene projecten en biedt twee duidelijke voordelen -- een trapsgewijze introductie van de functionaliteit en de risicovermindering in een vervangingsproject van de legacy door het oude systeem stap voor stap te vervangen.

Al MaxBill Baselines - draadloos, telefoonlijn, multi-utilities en IP - beschikken over de volledige functionaliteit voor facturering en klantenservice en zijn ontworpen om naast een enkelvoudig platform te bestaan. Dit unieke ontwerp stelt Scarlet in staat een variëteit aan diensten gelijktijdig in meerdere markten aan te bieden, waardoor hun productaanbod en uiteindelijk ook hun klantenkring toeneemt, en dit kan snel op de markt worden gebracht en de investering zal snel terugverdiend worden vanwege de lage lanceringskosten.

'Door dezelfde logica, workflow en operationele methoden te gebruiken stelt MaxBills onderscheidende Baseline-module Scarlet in staat de draadloze diensten snel te implementeren zonder al te veel aanpassingen en investeringen' zei Hadar Himmelman, de CSO van MaxBill. 'MaxBill vereenvoudigde de transitie van Scarlet in de mobiele arena door het gebruik van bestaande functionaliteit te maximaliseren en door MaxBills krachtige workflow engine toe te passen om een soepele levering te garanderen via op dienstverleners gebaseerde mobiele netwerken - die substantiële kostenbesparingen opleveren.'

'Scarlet streeft naar een plaats in de voorste gelederen van de telecommunicatiemarkt. MaxBills draadloze Baseline heeft het mogelijk gemaakt voor Scarlet om dezelfde aantrekkelijke pakketen en diensten, die Scarlet in het verleden een enorm concurrentievoordeel bezorgden in de markt van de vaste telefonie, soepel te implementeren. Verder zullen we door onze IT-systemen te integreren de klanttevredenheid verhogen, wat hoog op onze prioriteitenlijst heeft gestaan gedurende de laatste paar maanden,' zegt Matthijs Kamp, Scarlet CIO.

Contactpersonen:
Roni Rabinovitz Sandra Ottens
MaxBill Ltd. Scarlet BV
Tel: +972-3-928-0000 Tel: +31-320-294400
Fax: +972-3-928-0001 Fax: +31-320-294460
ronir@maxbill.com sandra.ottens@scarlet.biz

www.maxbill.com www.scarlet.nl
end table

MaxBill Ltd

Contactpersonen: Roni Rabinovitz, MaxBill Ltd, Tel: +972-3-928-0000, Fax: +972-3-928-0001, ronir@maxbill.com, www.maxbill.com. Sandra Ottens, Scarlet BV, Tel: +31-320-294400, Fax:
+31-320-294460, www.scarlet.nl