Ingezonden persbericht


Persbericht

Eurinpro realiseert meertalige website met Mediasurface

Website in acht talen binnen zes maanden live

Hilversum, 9 november 2005 - Met de Mediasurface content management software heeft investeerder en logisitiek projectontwikkelaar Eurinpro binnen zes maanden een nieuwe corporate website in acht talen gelanceerd. Eurinpro kan met de nieuwe site de corporate huisstijl bewaken en biedt de lokale vestigingen de mogelijkheid actuele informatie te publiceren in de eigen taal.

Eurinpro is investeerder en ontwikkelaar van logistieke vastgoedprojecten op maat. Het bedrijf is actief in België, Duitsland, Frankrijk, Italië, Japan, Luxemburg, Nederland, Polen, Spanje en de Verenigde Staten. In 2004 ontwikkelde Eurinpro een nieuwe corporate huisstijl. De corporate website in acht talen moest in lijn met de nieuwe huisstijl worden ontwikkeld.

Eurinpro koos voor Morello, het desktop content management systeem van Mediasurface, omwille van het grote gebruiksgemak en de bewezen kwaliteit en stabiliteit. Ook de korte implementatieduur was een belangrijk argument. Eurinpro zocht een oplossing waarbij inhoud op een centrale plaats is opgeslagen maar het beheer decentraal kan gebeuren.

"De Mediasurface-software was binnen acht weken operationeel", vertelt Geert Vanhees, European Marketing Director Eurinpro. "Onze communicatieafdeling was na een korte training in staat zelf de Eurinpro-redacteuren in de verschillende landen op gang te helpen. De kennisoverdracht verliep op die manier bijzonder vlot en binnen een recordtijd. We hebben onze site nu volledig zelf onder controle."

In zes maanden realiseerde implementatiepartner Valoris samen met Eurinpro de nieuwe site in acht talen, waaronder Japans. De publicatietermijn van de acht lokale landensites nam slechts drie dagen in beslag. Eurinpro trekt met een nieuwsbrief, eveneens in acht talen, bezoekers naar de site. Gedurende het eerste half jaar na de lancering werd de site door meer dan 11.000 bezoekers bezocht.

Over Eurinpro

Eurinpro ontwikkelt en investeert in logistieke totaaloplossingen op maat. Op basis van een grondige analyse van de specifieke activiteiten en de logistieke behoeften van elke klant, selecteert Eurinpro de meest geschikte locatie in Europa, waar het bedrijf vervolgens een perceel bouwgrond aankoopt en een magazijn op maat bouwt. Tijdens de ontwikkeling van het project staat Eurinpro ook in voor de juridische, financiële en fiscale aspecten van de projectontwikkeling en zorgt ervoor dat de gebouwen voldoen aan de brandveiligheids- en andere voorschriften. Eurinpro is actief in België, Luxemburg, Nederland, Duitsland, Frankrijk, Spanje, Italië, Polen, Japan en de VS. Vanuit deze vestigingen heeft Eurinpro voor zijn wereldwijde partners de laatste vijf jaar gebouwen ontwikkeld met een totale oppervlakte van 1.200.000 m² ter waarde van 750.000.000 euro. Meer informatie over Eurinpro vindt u op www.eurinpro.com

Over Mediasurface

Mediasurface (MSR) is internationaal leverancier van content management software en biedt een innovatief product met zeer lage beheerkosten. Mediasurface richt zich op de combinatie van betrouwbare en schaalbare content management software met een uiterst gebruiksvriendelijke voorkant voor alle typen eindgebruikers. Daardoor wordt de Mediasurface software bij talloze klanten naar volle tevredenheid ingezet voor zeer uiteenlopende intranet-, extranet- en internettoepassingen.

Mediasurface heeft haar hoofdkantoor in Engeland en is actief in Europa en de Verenigde Staten. In Nederland heeft Mediasurface een kantoor in Hilversum. Klanten van Mediasurface in de Benelux zijn onder andere NATO, Studio 100, Toerisme Vlaanderen, Kanselarij van de Belgische Federale Overheid, AAInterfinance, AEGON, AntoniusMesosGroep, Consumentenbond, ENECO Energie, Erasmus MC, Gasunie, GTI, Holland Casino, Icare, InterContinental Hotels Group, Inspectie van het Onderwijs, Inspectie voor de Gezondheidszorg, LUMC, Plan International, SSA Global, Trias zorgverzekeraar, Triodos Bank, UMC Groningen, VGZ-IZA, VU Medisch Centrum en Wereldomroep. Mediasurface is beursgenoteerd op AIM markt van de London Stock Exchange, symbool MSR. Meer informatie is te vinden op http://www.mediasurface.be

Morello is een geregistreerd handelsmerk van Mediasurface. Morello is de Smart Client Office applicatie van Mediasurface voor content management met ongekend gebruiksgemak. Het werkt net zo eenvoudig als andere officetoepassingen.

Opmerking voor de redactie
Neem voor meer informatie contact op met:

Mediasurface
Annet Blanken
Tel 035 623 78 90
GSM 06 52 43 71 91
Annet.blanken@mediasurface.com

Potters PR
Monique Potters
Tel 0345 501595
GSM 06 28 88 96 32
monique@potterspr.nl