Gemeente Den Helder

19-10-2005
Drink koffie MEE!

Is er een patiëntenvereniging voor mijn ziekte? Hoe kan ik een indicatie voor hulp aanvragen? Is er een lotgenotencontact waarbij ik me kan aansluiten? Hoe vraag ik een persoonsgebonden budget aan? Het antwoord op deze en nog veel meer vragen krijgt u op 10 november tussen 09.30 uur en 12.00 uur tijdens de informatiebijeenkomst Drink koffie MEE in schouwburg De Kampanje aan het Bernhardplein 10 in Den Helder. U bent hiervoor van harte uitgenodigd.

steun
Tijdens deze ochtend kunt u informatiestands bezoeken van organisaties uit de regio die iets voor mensen met een chronische ziekte kunnen betekenen. Zij kunnen u helpen en ondersteunen bij het maken van de juiste keus in de zorg en het sociale leven. Ook heeft u de gelegenheid lotgenoten te ontmoeten. Vanzelfsprekend zijn ook ouders/opvoeders van chronisch zieke kinderen van harte welkom. Entree en de koffie en thee zijn gratis.
Drink koffie MEE is georganiseerd door de gemeente Den Helder en MEE Noordwest-Holland en vindt plaats in het kader van de landelijke Week van de Chronisch Zieken (4 tot en met 10 november).