Senternovem


Workshop duurzame stedelijke vernieuwing

Aanvangsdatum

10-11-2005

Van 12.15 tot 16.45 uur

Tijdens je werkzaamheden in de herstructureringswijk zet je je in voor het behalen van je ambities. Met creativiteit en onconventionele oplossingen speel je flexibel in op kansen die zich aandienen. Met daadkracht en energie weet je zaken te realiseren, soms door een toevallige samenloop van omstandigheden.....

Op 10 november van 12:15 tot 16:45 uur gaan wij het toeval een handje helpen! SenterNovem organiseert dan een workshop waarin het uitwisselen van ervaringen over duurzame herstructurering, communicatie erover en interne en extern draagvlak centraal staan.

Het doel van deze bijeenkomst is om kennis en ervaring uit te wisselen en ideeën op te doen voor het vervolg van het traject in de eigen herstructureringswijk.

Centraal op deze middag staat het uitwisselen van ervaringen en het leren van elkaar.

Op welke manier gaan we het toeval helpen?


· Speeddate: leer in korte tijd veel mensen kennen die je in de toekomst mogelijk van dienst kunnen zijn.


· In een drietal Ronde tafel gesprekken onder leiding van ervaringsdeskundigen worden succes- en faalfactoren besproken en ervaringen gedeeld. De onderwerpen zijn:


· Draagvlak bij interne en externe partijen


· Synergie tussen gemeenten en woningbouwcorporaties


· Ontwikkeling energieprijzen


· Elevator Pitch: in de tijd waarin je met een lift van de begane grond naar de bovenste verdieping gaat, krijg je over een veelheid aan onderwerpen informatie aangereikt. Tijdens de aansluitende borrel is er gelegenheid een onderwerp verder uit te diepen.

Doelgroep

Gemeenten en woningbouwcorporaties met een grote herstructureringsopgave

Locatie

De middag vindt plaats bij SenterNovem in Utrecht.

Toegangsprijs

Gratis

Contact

Aanmelden door een e-mail te zenden aan Tineke
Kaan, T.Kaan@senternovem.nl. Vermeldt hierbij naam, organisatie en telefoonnummer. Graag vernemen wij vóór 28 oktober of je aanwezig zult zijn op deze bijeenkomst.

Meer informatie

Programma Workshop DSV 10 nov 05 Wijzigingsdatum | 19-10-2005