Insignis communicatietrajecten

Uitnodiging SOCUTERA-Prijs

Voor het derde achtereenvolgende jaar zal de SOCUTERA-Prijs worden uitgereikt aan een Goede Doelen-organisatie die de beste tv-uitzending in het kader van de SOCUTERA-zendtijd heeft gemaakt. De uitreiking vindt op 10 november a.s. plaats in de TV-studio van de Media Academie in Hilversum. Een vertegenwoordiger van uw redactie wordt van harte uitgenodigd hierbij aanwezig te zijn.

De uitreiking vindt plaats tijdens het SOCUTERA-seminar, waar vertegenwoordigers van Goede Doelen-organisaties zullen discussiëren over actuele ontwikkelingen.

SOCUTERA, dat staat voor Stichting ter bevordering van Sociale en Culturele doeleinden door Televisie en Radio, heeft wekelijks drie maal tweeënhalve minuut televisiezendtijd op Nederland 1, 2 en 3 beschikbaar voor Goede Doelen-organisaties. Wekelijks is er een instelling die op deze wijze haar activiteiten onder de aandacht brengt.

In het afgelopen jaar zijn er in het kader van SOCUTERA 22 nieuwe uitzendingen vertoond, die allemaal meedingen naar de SOCUTERA-prijs 2005. De prijs bestaat uit een fraai bronzen beeld en een gratis uitzending.

De vakjury voor de SOCUTERA-prijs 2005 bestaat uit:


- Violet Falkenburg, voorzitter, journaliste en presentatrice;
- Marieke Schoenmakers, directeur van de Nederlandse Film & Televisie Academie (NFTA);
- Els Prins, directeur van Stichting De Ombudsman en oud programmamaker;
- Marleen Lieferink, client service director van reclamebureau DDB Amsterdam
- Corry Baardwijk, hoofd kwalitatief onderzoek Publieke Omroep

Het SOCUTERA-seminar begint donderdag 10 november om 13:30 uur en eindigt met een borrel omstreeks 17:00 uur. De uitreiking van de SOCUTERA-prijs 2005 staat om 16:00 uur op het programma.

Locatie: Media Academie, Noorderweg 2, 1221 AA Hilversum

Indien u interesse heeft in het bijwonen van het seminar, wilt u dit dan doorgeven aan:

InSignis Communicatietrajecten
tel. 0343-510984
fax: 0343-520027
e-mail: info@insignis.nl

Datum: 31 oktober 2005