ERNST & YOUNG / ADP: onderzoek nieuwe regelingen

Ernst and young

Uitnodiging voor de pers

Beste,

Levensloopregeling, auto van de zaak, VUT/prepensioen, ontslagregelingen, zorgverzekeringswet en de wet Walvis. Per 1 januari 2006 ziet de wereld van de arbeidsvoorwaarden er totaal anders uit.

ADP Nederland en Ernst & Young deden de afgelopen weken onderzoek onder ruim 500 Hoofden Personeelszaken, Hoofden Administratie en HR directeuren naar de invoering van alle nieuwe regels bij Nederlandse bedrijven. Hoe ver staan zij met de invoering in hun organisaties, wat zijn de belangrijkste ervaringen en wat is de mening over de informatievoorziening door de overheid?

Op donderdag 10 november aanstaande worden de uitkomsten van dit onderzoek aan vertegenwoordigers van de media gepresenteerd op het Amsterdamse kantoor van Ernst & Young, Drentestraat 20. De bijeenkomst begint om 13.00 uur en duurt tot maximaal 14.30 uur. Voor een lichte lunch wordt gezorgd.

Namens Ernst & Young zit Mans Kuipers, specialist arbeidsvoorwaarden en partner bij de belastingmaatschap van Ernst & Young aan tafel. ADP Nederland wordt vertegenwoordigd door Hans Jansen, directeur Klantenservice.

Laat via toby.ellson@nl.ey.com weten of je aanwezig bent. Een belletje kan natuurlijk ook.

Toby Ellson, woordvoerder Ernst & Young 010 406 53 64 Roland de Wit, woordvoerder ADP 010 459 87 96