Ingezonden persbericht


Manifestatie: Nijmegen, gezonde en innovatieve stad - 10 november 2005, Goffertstadion Nijmegen

De gemeente Nijmegen, de Nederlandse Maatschappij voor Nijverheid en Handel (NMNH) en Health Valley willen Nijmegen gezamenlijk als gezonde en innovatieve stad op de kaart zetten. Dat is het resultaat van het congres dat de Maatschappij voor Nijverheid en Handel in juni 2005 organiseerde over "Innovatief Ondernemen in de Medische Sector".

Om deze doelstelling te bereiken wordt een bijeenkomst georganiseerd, waar ideeën en plannen worden uitgewisseld om de vele kansen die zich in de regio Nijmegen voordoen, te verzilveren en van Nijmegen een "gezonde en innovatieve stad" te maken. Deze bijeenkomst vindt plaats op donderdag 10 november 2005 om 16.30 uur in het McDOS Goffertstadion.

Leo Visser, voorzitter van de Nijmeegse NMNH, de publicatie "Innovatief ondernemen in de medische sector" presenteren. Dit boekje is op 10 november beschikbaar voor alle deelnemers aan de bijeenkomst. Daarnaast zijn er presentaties over innovaties in de gezondheidssector. Zo zullen Jan van Hest (Radboud Universiteit Nijmegen) en Jan Ramaekers (Philips Semiconducters) laten zien dat nano en chips geen toverwoorden, maar toepasbare technologieën zijn in de medische sector.

De bijeenkomst krijgt een interactieve afsluiting met een gezamenlijke zoektocht naar concrete mogelijkheden en wensen. Om daarna activiteiten op te zetten voor de ontwikkeling van nieuwe producten die een plek moeten krijgen in de gezondheidssector. Rond 18.30 uur wordt de bijeenkomst afgesloten met een borrel en gezonde hapjes.

Graag nodigen wij u uit om bij deze bijeenkomst aanwezig te zijn. U kunt zich aanmelden via bijgevoegd faxformulier of per e-mailbericht naar info@health-valley.nl. Het definitieve programma van de bijeenkomst vindt u op www.health-valley.nl. Voor nadere informatie en vragen, kunt u contact opnemen met ondergetekende.

Met vriendelijke groet,
Jente van Haeften

Stassen Communicatie
Huydecoperweg 11
3701 BP Zeist
Postbus 503
3700 AM Zeist
tel: +31 30 693 06 64
fax: + 31 30 691 87 00
mob: +31 6 12 96 82 62
www.stassencommunicatie.nl